- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
CoolMan #2111 üzenetére
Megnéztem a következőt olvasta ki:
Azóta nem volt kék halálom viszont, akkor kezdődtek a gondok mikor tegnap előtt az Nvdia driver újraindult, azóta a Firefox rendszeresen összeomlott, a Firefox probléma megoldódni látszik, viszont az egyik játék a Minecraft félpercenként kilépkedett. Most kikapcsoltam egy órára a gépet, most kapcsoltam vissza elkezdem próbálgatni hogy most működik-e rendesen.
Még annyi hogy néha észreveszem hogy a monitoron a kép elkezd rezegni, de nem folyamatosan csak úgy ritkán előjön, ilyenkor monitor kikap és megoldódik egy időre ezt ma nem észleltem, de ezt a régi gépen nem érzékeltem, ezért itt a VGA-ra gyanakodtam. Lehet hogy egy driver reinstallt meg kellene próbálnom mivel a Firefox a Mniecraft is a videó kártyát használja?Üdv netpeti98
UI.: bocs a hosszú hsz-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest