- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
netpeti98 #2117 üzenetére
Örülök, hogy megoldódni látszik a probléma.
A fiam gépén van AVAST + FF és nincs gondja, én Comodo + FF használok.(#2121) dozernous: ööö akkor most mi is történt...
Remélem nálad is megoldódik a gond. A 98%-os teljesítmény nem gond, viszont a 96%-os kondíció nagyon jó a 17%-hoz képest, és ez okozta a gondot.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
netpeti98 #2113 üzenetére
AVAST-ot használsz?
(#2115) netpeti98: Próbáld ki, hogy kikapcsolod vagy ideiglenesen másik irtót használsz, mert az miatt volt a kék halál. Főleg amikor játszól, akkor kapcsold ki a védelmet.
Az is lehet, hogy összeakad valami másik progival. (tűzfal vagy egyéb rezidens vírusirtó/malware irtóval) -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
netpeti98 #2109 üzenetére
Amennyiben új, gondolom garancia is van rajta, tehát érdemes akkor szervizbe vinni.
Előtte azonban futtathatod a hdsentinel-t és a memtest86+ memória tesztet.
A BlueScreenview progival megnézhetnéd mert az többet elmond. -
marczy.hun
csendes tag
válasz
netpeti98 #2109 üzenetére
Sziasztok
.
Nekem is hasonló problémám van, mint sokaknak. nekem a hibát a "ntoskrnl.exe" adja. Kicserélgettem egyenként a ramokat, videokártyát, inditáskor kihuztam az usb csatolokat, hangfalat, egeret, billentyűzetet. Kicseréltem a monitort, ujra telepítettem a windowst (megprobáltam 7es, és 8as verzióval is), tettem fel Linuxou (kubuntu). megprobáltam 3 különböző HDD-vel. Memória, HDD tesztet is futtattam. Sajnos a gond ugyan úgy fent áll...
Most arra tudok gondolni, hogy esetleg a proci mellé adott hűtés nem megfelelő. Más ötletem nincs. Esetleg valakinek tapasztalata ezzel a hibával kapcsolatban?Marczy
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- YouTube
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest