Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkriszf
csendes tag
Sziasztok. Segítséget kérnék.
Sose találkoztam ilyennel. Szerváltam egy fuji asztali gépet és akármit csinálok bootkor ezt kapom a fejemhez: "Operating System not found", ez szép meg minden, és az alap ötleteken már túl is vagyok, hogy megmeghalt a vinyó stb. stb. A vinyó új a DVD új a pendrive jó de semmiröl se akar bootolni. Se bootable windowst, se telepítőt. Valakinek valami ötlete akad, hogy hogyan tudnék bármit kezdeni vele, mert már szét akarom zúzni. (fujitsu siemens esprimo e5625) Biosban szerintem már minden létező dolgot kipróbáltam. A segítséget előre is köszömöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Sose találkoztam ilyennel. Szerváltam egy fuji asztali gépet és akármit csinálok bootkor ezt kapom a fejemhez: "Operating System not found", ez szép meg minden, és az alap ötleteken már túl is vagyok, hogy megmeghalt a vinyó stb. stb. A vinyó új a DVD új a pendrive jó de semmiröl se akar bootolni. Se bootable windowst, se telepítőt. Valakinek valami ötlete akad, hogy hogyan tudnék bármit kezdeni vele, mert már szét akarom zúzni. (fujitsu siemens esprimo e5625) Biosban szerintem már minden létező dolgot kipróbáltam. A segítséget előre is köszömöm!