- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
válasz
_DiEGO_ #1707 üzenetére
Időközben én a következőket csináltam:
Először is 5-5-5-18-23 -ra állítottam. Gond nélkül elindult a gép és nem volt probléma az alkalmazásokban sem. De közben olvasgattam itt prohardveren és találtam egy embert akinek ugyan ilyen memóriája van, ugyan így külön vette mint én nem kit-ben és használtam az ő beállításait ami a következő: 1066mhz- 6-7-7-25 re állítottam, a processzoromat pedig vissza vettem 2.9ghz-re mert eddig 3.1-re volt felhúzva.
Csináltam egy memtest86+ os tesztet 1 órán keresztül, gond nélkül lefutott.
Majd csináltam egy proci tesztet is 1 órán keresztül ami szintén hiba nélkül futott.Jelenleg a cpu-z ezt mutatja:
[link]Most akkor ezzel én túlhúztam azt amelyik nem menne csak 800-on? Lesz ebből gondom, így hogy a memtest lefutott hiba nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest