- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
válasz
_DiEGO_ #1709 üzenetére
Még egy valamit nem értek, amit kiraktam/kiraktál két CPU-z SPD képet. Azon már régebben is feltűnt hogy más a max Bandwith-nél a név.
Ez a kettő elvileg két ugyan olyan memória lenne, mégis más a sávszélessége? Ez hogy van?Ja és szerinted lesz gondom abból hogy 34%-al túlhúztam? Jobb lenne ha hagynám 800-on?
Csak mert memória benchmark-ban majdnem egy 1000-essel jobban teljesít így (everest 5.50)Nem mellesleg köszönöm az eddigi segítségedet!
-
Gülredy
tag
válasz
_DiEGO_ #1707 üzenetére
Időközben én a következőket csináltam:
Először is 5-5-5-18-23 -ra állítottam. Gond nélkül elindult a gép és nem volt probléma az alkalmazásokban sem. De közben olvasgattam itt prohardveren és találtam egy embert akinek ugyan ilyen memóriája van, ugyan így külön vette mint én nem kit-ben és használtam az ő beállításait ami a következő: 1066mhz- 6-7-7-25 re állítottam, a processzoromat pedig vissza vettem 2.9ghz-re mert eddig 3.1-re volt felhúzva.
Csináltam egy memtest86+ os tesztet 1 órán keresztül, gond nélkül lefutott.
Majd csináltam egy proci tesztet is 1 órán keresztül ami szintén hiba nélkül futott.Jelenleg a cpu-z ezt mutatja:
[link]Most akkor ezzel én túlhúztam azt amelyik nem menne csak 800-on? Lesz ebből gondom, így hogy a memtest lefutott hiba nélkül?
-
Gülredy
tag
válasz
_DiEGO_ #1702 üzenetére
Nincs húzva a memória, mint mondtam próbáltam 1066-on, de úgy állandóan újraindul a gép, de az egyik memória modullal működik úgy is!
Az időzítést kézileg hogy adjam meg? Még nem csináltam ilyet, szóval.. Az oké hogy bios-ból de mégis mit mire állítsak hogy jó legyen meg stabil?
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Már régóta csinálja azt a gépem, hogy véletlen időközönként főleg játékokban, kék képernyőt kapok. Elég sok mindennel próbálkoztam már de nem tudtam rájönni hogy mi lehet a baja.
Megjegyezném, hogy 1033-mhz-es memória moduljaim vannak de abból egyik nem működik csak 800 mhz-en. (tehát mind a kettő 800on ketyeg most)
Ez okozhatja a hibát?Itt a legutóbbi minidump file, aki ért hozzá megnézné, hogy mi is lehet a baj?
[Minidump letöltése]Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest