- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném abban hogy mi okozhatja a gépem folyamatos kékhalálait. Több féle hibakódot is kiír ilyenkor.Itt egy kép a blue screen viewerből:
http://kepfeltoltes.hu/120201/Dwm_2012-02-01_18-25-43-79_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A képen is látszik a dátumoknál hogy teljesen véletlen szerűen jönnek elő, van hogy 1-2 napig hibátlanul működik, van hogy napi 1x mondja be az unalmast, de van hogy 5x egymás után újraindul, mert már az oprendszer bootolása sem sikerül neki. Pedig nem sok minden változott a gépen, mostanában nem telepítettem programokat játékokat. Érdekes például hogy az x-fire programból elvesznek a beállítások. Futtatam egy memória tesztet pendriveról de az nem jelzett hibát, és cserélgettem is őket, volt hogy 1xre csak 1 volt az alaplapon, de így is jelentkezett a hiba,1xre a kettő biztos nem romlik el(szerintem). A kékablak szinte bármikor feljöhet (filmnézés,netezés,játék közben). Nem rég telepítettem újra az oprendszert, mert már az előzőnél is jelentkezdtek a problémák. Akkor 32 bites win 7 ultimate volt fent most 64-es.
Intel Core 2 Duo E8400 3000 MHz, Asus P5N32-E SLI,4 Gb Corsair XMS2,NVIDIA GeForce GTX 560 Ti OC 1 Gb, Táp: coolink cp-5012p 500 w
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest