- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
WHEA-Logger ... Összetevő: processzormag... Ez azt jelenti, hogy "a processzor jelentette a hibát", tehát ott kell keresgélni.
Még XP -s időkben olvastam a Microsoft honlapján, nem tudom, hogy ez a Win7-re is igaz-e:
"új processzor esetén minden esetben újra kell telepíteni a rendszert, mert a windows telepítéskor ismeri fel a CPU-t, és telepíti hozzá a megfelelő drivert. Újratelepítés nélkül a processzorcsere után nem várt események fordulhatnak elő..."
Nálam, amikor anno az XP -n az Athlon 3800+ procit lecseréltem Athlon X2 5600+ -ra, csak annyi volt a gond, hogy Opteronnak ismerte fel. Lecseréltem a drivert, utána jó lett. A következő újratelepítésnél viszont már rendesen Athlon X2 5600+ -nak látta, szóval a csere után telepített hozzá drivert, csak rosszat.
Tehát akkor szerintem Win reinstall, és ha azután is rossz, akkor a processzor a rossz.
Illetve, ha van a procidhoz letölthető driver, akkor telepítsd fel...de előtte egy backupot csinálj.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U - Akció! 2025.10.22-ig csak 120.000ft!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő