Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Reggelt! Van-e innen olyan, aki mostanság készül venni sport/szabadidőcipőt ~16000 Ft értékig? Ha igen, PÜ, tudok olcsóbb (és legális) módot.
-
-
george11
addikt
ezapáleszgecivóót.. picit mozosdg a viég vleem. asszem lefeszem alukálmnni

-
george11
addikt
warning HP level is low !!!
-
george11
addikt
válasz
TeeBee73
üzenetére
"Lehet, mert már berúgtam.
"legalább megvártál volna héé. most jutott eszembe, hogy van még vagy 1,5dl házipálesz. sörrel kombinálva egész érdekes dolgok lehetnek még itt ma este
későesti melódia 
-
george11
addikt
-
WunderKinder
aktív tag
Ezt nem is kommentálnám [link]
-
cirmiiii
tag

-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
-
csaszi72
senior tag
faragojof, KTU, TeeBee meg még egy páran HA nosztalgiázni akartok akkor a mittomén tán euro-s bótba a kistacskó mellett lehet kapni kölök korunk illatát!!!

hónaljmacerában
-
GrandeP
addikt
A cigòk meg lomtalanítanak.
-
GrandeP
addikt
A lidl pèksèg qrva finom...

Teszteljètek. -
törölt tag
-
GrandeP
addikt
Bezár a Ferihegy 1?
Baaaz, de szánalmas, most csinálták meg nem rég, szép is volt, meg ugye a fapadok innen indulnak...
Lassan tadzsigisztán is fejlettebb lesz nálunk... -
csaszi72
senior tag
-
kalapos
tag
Seagate 2,5" 320GB ST9320325AS Momentus SATA2 notebook HDD eladó - 13000 Huf
-
GrandeP
addikt
Akkó kabbjátok be!

Há hogy tudjátok ti ezt használni? Borzalmas egy program!
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
alázógyík
üzenetére
Csak azért mondjon le a minőségről, mert egy Kékes tévén nézi? Oda is kell az 1080p jelforrás lehetőleg ultragigamegahiperszélesvásznú képaránnyal.És igenis kell állítgatni a színeket mert különben a főhős feje (ami jelen esetben 3*3mm (tehát 1 pixel a tévén) nagyságú) nem megfelelő színekben pompázik. NagyP meg azt hiszi csak el van sápadva a sztállóne a rémbó négyben, közben meg a dzseki csen van a filmben.

-
akom
őstag
válasz
DeltaPower
üzenetére
+1 VLC
Egy 2 éves is tudja kezelni, mindent lejátszik, és k. mindent lehet állítani a videón..
-
GrandeP
addikt
válasz
WunderKinder
üzenetére
De az annyira nyomorék egy lejátszó, én meg szeretem beállítani az adott filmet a napszaknak megfelelő szín-fény-contrasthoz... ezért ne kelljen már 26 menün keresztül a képet eltakavarva(!) beállítanom...
Ezért szerettem a gomplayert annó., ott van az eszköztáron, úgy állítom be ahogy akarom... és lejátszott mindent, de most ilyen reklámok vannak benne, meg összeomlik nagyobb minőségnél..
Egyébként meg ne szóljá be, mert, mert Gyíkkal megerőszakoltatlak!

-
WunderKinder
aktív tag
válasz
GrandeP
üzenetére
Most nem a bacctatás kedvéért, de az eee700-ason mediaplayer classic + k-lite codec kombóval az mkv-n kívül minden rezzenés nélkül megy. Fényerőt, színt, másodperceket nem állítgatnak, a filmet nézni szokták rajta. Innentől kezdve user error, cserélj felhasználót és kész!

Szerk.: Kihagytam: Azért van mert nem értesz
ehhez sehozzá.
-
GrandeP
addikt
Izéja....
Lejátszó progit keresek, kis gép igénnyel, eszköztáron fényerő-szín-hangerő ilyesmik állítással, nyilakra állítható mp-es léptetéssel ,mkv, mp4, avi formátum teljes támogatással, felirat szinkronizálási lehetőséggel van -e valami?
Eddig kmplayert használtam a de filmnézős gépet (2,4 cerka, 640 ram, 32 vga,) már egy ilyen 1.4 gigás filmbe is besszagagt, gomplayer bugzik és tele van reklámmal, vlc és mediaplayer túl faparaszt mindenhez, nem is értem ki az aki szereti ez utóbbi kettőt használni?!

Szóval ehhhhh, négyen kivül egy használható?
-
GrandeP
addikt
404
HANGGAL! -
GrandeP
addikt
válasz
GrandeP
üzenetére
Norberto neked van még aktív diákviszonyod? Mármint tanulmány, nem cekcuális!

Mert ha igen, akkor úgy talán bejöhetsz nyelv nélkül is, mert úgy se szól hozzájuk senki sem csak én, én meg aztán basogatom őket
.
.. asszem 500 az órabérük?!A f@szt, jobban keresnek mint egy német...
[link]
Lépjen be aki diákmelót keres, mert ők a partner, ellenben nincs náluk senki, illetve csak topák...

-
GrandeP
addikt
válasz
Norb3rto
üzenetére
Kecskemét III-ban!

Keresd mög...
Amúgy ha nem spáholsz és nem felelsz meg a vorstellungsgespräch-on, akkor ne is jelentkezz, egészen január-februárig...
Mármint az irodai munkákra, a többihez nem kell nyelv, ellenben akkora a túljelentkezés mint nekem a hitelem!
ui: egyébként mivel mi is megyünk 2 illetve 3 műszakba... hozzánk is folyamatos a felvétel, de inkább nem mondom h kiket vesznek fel...
Gamfos diákokon pl sírni szoktam...
annyira topák h az valami borzalom. -
alázógyík
addikt

-
TeeBee73
veterán
válasz
WunderKinder
üzenetére
Egy bizonnyos kor felett, az ember már nem válogat.

MOD: Névnapos: Biztos félreértette az öreg. Támogatót kerestek, nem támogatni valót.

-
GrandeP
addikt
Mi a potsomnek vesznek fel olyat aki meg a Neumann Janinal is idosebb es egy egeret nem tud kicserelni, raadasul 100kmrol jar be ezert az oreg. It tamogato bammeg de nem ert hozza. Fekbeverosszmajli.
-
Devid_81
félisten
Nesztek, nektek is jár!

-
bubi92
őstag
válasz
üzenetére
inkább vegyé' házimozit! szürkében

-
Norb3rto
őstag
válasz
WunderKinder
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)