Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #101 üzenetére
az összes 5literes aminek a tetején lyuk van, de a 4L-es heineken is belerakható mivel saját CO patronja van, és még egy vágó fogót is adtak hozzá amivel az olyan hordókról leszedhető a csapoló.
Ez egy ilyen apró luxus dolog. Egyáltalán nem olcsóbb mint dobozban/üvegben megvenni, de sörivók tudják, hogy mint minden csapolt sörnek ennek is frisebb az íze, te állíthatod a CO-t, illetve magadnak csapolod
Kb kocsmai korsó áron jön ki itthon is, elsősorban azért, mert a kishordó ne betétdíjas és az is rászárad az emberre.Sima CO2 patron nem megy bele mert mint a szódásnál egy pont akkora foglalatba kell belerakni, a nyomás hátratolná a nagyobb foglalatba, ha egyáltalán ki tudnám valahogy lyukasztani mert ahhoz is rá kell tekerni ugyanúgy
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #319 üzenetére
Getzi leszek (bár szerintem lassan megszokjátok ) , de minek iszik aki nem bírja?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #469 üzenetére
Elég ami a kocsi alatt van
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #516 üzenetére
...Vagy a dreótkoszorú.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Wictor
őstag
válasz DeltaPower #516 üzenetére
Hagyjadmá'... Felét kiraknák a cuccoknak, egy része addig má' eltűnik...
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #551 üzenetére
Ez mennyire biztos? mert korundal fémet szokás csiszolni(én is használok korund szemcsét), nem pedig követ
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #556 üzenetére
Ácsi. Fém és fém közt elég nagy a difi.
Ami jó vasfémhez, az nem jó a többihez. A korund a tüzikoronghoz jó(120-as szemcséig), de azon kívül fémre nem ér 20ft-ot sem.
A fémcsiszoláshoz kibebeaszottul nem kell ilyen kemény anyag
(ha esetleg könyvből nézted ki és nem a mindennapi használatból/tapasztalatból ,akkor sorry)[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz DeltaPower #590 üzenetére
Én sem álmodtam túl nagyot... Mármint nem méretben, hanem összegben. Első szériás C5 - 5-600e körül van egy majdnem full extrás. Okádék, de evvan', ezt kell(ene) szeretni. Csakhá' fhanszia'... Valaki mondana róla pár szót?
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #594 üzenetére
AZ 1-es C5 face lift előtti verziói valami eszméletlen gyenge minőségűek lettek. Olyan szinten elromlik benne minden, hogy azt nem is gondolná egy átlag autó használó.
Wictor : Na ja a km. Ekkora 2000-es batárt nem azért vettek, hogy naponta elmenjenek a boltba vele, meg vissza. Ha éppen a 3x-a van benne, már jó.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #634 üzenetére
a Ford Focus nem F betűs
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #764 üzenetére
Eddig mennyi volt? 80Mb?
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #764 üzenetére
Nekem 10/1 lett az 1/0.1 helyett Hamarabb is becsődölhetett volna az a buz_ rubicom
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #784 üzenetére
Mi nem kaptunk új modemet, azt mondták jó a régi, de ennyihez jó is
alázógyík: Van valami csoda turbó hűtőm sA-ra, de meg nem mondom mi a neve. Úgy néz ki mint valami repülőnek a turbinája.
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #835 üzenetére
Azt inkább ne akard megtudni. Akkor meg kell hogy öljenek...
Gyere már majd decemberben ph talira megint!
"Formicate Under Command of the King,,
-
Wictor
őstag
válasz DeltaPower #863 üzenetére
Ezeknek már mindegy, félúton tankoltak, ahogy láttam...
Ha az égre nézek, inkább a 67-es utat kéne énekelniük...[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #879 üzenetére
Ott a pont!!!
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #879 üzenetére
Rajta fekszik
nameg van ám még egy kép ám abban kommentben[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
válasz DeltaPower #1059 üzenetére
Volt, de másnak is az kellett. Most ezek vannak csak.
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #1059 üzenetére
nekem van valami noném 8db, 1x használtam, sajna eneloop-hoz szoktam
elvileg feltöltve pihennek pár hónapja, megnézem mi a helyzet velük"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #1280 üzenetére
úgy elraktam, hogy nem tudom, hogy hol van
írok majd privit"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
WunderKinder
aktív tag
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #1366 üzenetére
őőő, a címkével van a baj...
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #1369 üzenetére
ezek szerint csak nekem baxxa a szemem, hogy olyan igénytelenül torzították rá a címkét, hogy annak oldalai nem követik a fekete ház perspektivikus torzulását?
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #1372 üzenetére
Egy egy izgalmas, brutális digitális trükkökkel ellátott parascifihorror lesz, ahogy látom.
-
aXXon
őstag
válasz DeltaPower #1398 üzenetére
Nem, mindent elintéznek helyetted, nem kell hogy folyószámlád legyen ott.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #1398 üzenetére
De nem is csak ez a gáz... hanem h 3 különféle "számlanem" van, 3 féle limittel és mind 3 más és másra használható fel?!
És ezek is 3 banktól, amiket nem egységesen fogadnak el a "helyek", pl a K&H-at gyakorlatilag sehol sem...HÁ MI AZ ANNNYA VAN?
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #1447 üzenetére
Megtanult yoooool copni
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #1447 üzenetére
biztos összekeverték múltkor a gyíkkal, és őt kapcsolták le egy időre
-
alázógyík
addikt
-
Norb3rto
őstag
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #1502 üzenetére
Az "egyfajtátcsinálokosztjólöszmindenre", az az a fajta megoldás, mikor már matt részeg mindenki, reggel fél 8-kor.
MOD: Egyébként is, így kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #1542 üzenetére
ja, látszik; még eltávolítani se tudja magát rendesen...
(#1546) WunderKinder:
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #1562 üzenetére
Egyértelműen MEG
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #1571 üzenetére
és azt hogy tiltják? skype pl p2p tudtommal, hogy szűrik ki? Vagy akkor skypen kívül még egy rakás más dolog sem működik
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #1622 üzenetére
Tudom, én linkeltem.
Csak elfelejtettem bevenni a Cavintont."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Norb3rto
őstag
-
GrandeP
addikt
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #1688 üzenetére
de hogy jutsz ilyen oldalakra
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
akom
őstag
válasz DeltaPower #1740 üzenetére
+1 VLC
Egy 2 éves is tudja kezelni, mindent lejátszik, és k. mindent lehet állítani a videón..
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #1973 üzenetére
Középső ujjat felmutató smájli!
-
chipi-85
senior tag
válasz DeltaPower #2058 üzenetére
Oszt' az ilyenek nyernek 24" LED moncsit!
-
chipi-85
senior tag
válasz DeltaPower #2074 üzenetére
A lényeg, hogy minél több lájkot gyűjts be!
Ha 486-os géppel + fekete-fehér monitorral nevezel, de van 18634 ismerősöd, aki lájkolja, akkor már nyertél is!
ha 3 db IPS monitorral nyersz, akkor max a nevezők fognak köpködni -
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #2122 üzenetére
Nyáron 40 fokban biztos h kicsit büdi lenne!
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #2127 üzenetére
Márciusban lépett be utoljára. Szerintem feladta.
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #2192 üzenetére
meg csúszik, főleg nagy melegben
jó hogy nem úgy mint télen, de lehet pont az a pár méter többlet tud problémát okozni
ez a majdnem hivatalos verzió, szerintemamúgy meg én is pontleszarom a nissanon, mert már tavaly nyáron is avval jártunk
meg most is"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz DeltaPower #2425 üzenetére
Azám!
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #2432 üzenetére
Ez nem PS. Rauh-Welt porke: [link] egy japán elmebeteg kezdte építeni őket durva minőségben még durvább áron.
Mostanra meg már külön stílus lett belőle.
[link]
kibasz nagy szélesítés, földre ültetés, brutál felniméretek, belül lecsupaszítva stb[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #2552 üzenetére
Eredetiröl masolta, most mit okoskodsz ma, modi vagy vagy mi?
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #2565 üzenetére
Amig serial alapjan elfogadja az rma addig nincs baj, serialt meg gondolom nem adja ki nehogu visszaeljenek vele, lasd masik spiler.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest