Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
OP-ToTo
aktív tag
Van valakinek helyben valami fasza hűtése 9800 GT-re, mielőtt fel megyek érte pestre? Zalman a kedvencem.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
vikcsi
senior tag
sziasztok!
Slot1-es fekete műanyag borítású prociról hogy lehet levenni a hűtőbordát?
Nem látok semmi csavarozható részt, feszigetni meg nem akarom...ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
KTU
addikt
e
jegyeket tessék!!![ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #2980 üzenetére
Ma tuti nem, mert most meló van, 5 körül(mire végzek) meg jön az egyik jó képességű gumisom felnikért, és nyilván hoz sofőrt+pálinkát+sört. A többit meg ki lehet matekozni
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
senior tag
Itt derül ki mennyi hülye van
És újra igazolódni látszik a "Hülyék paradicsoma" elméletem!! -
Norb3rto
őstag
- Ki jött rá először, hogy a Hegylakó halhatatlan?
- Az anyja, a harmadik abortusz után.Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
senior tag
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #2977 üzenetére
Az user is ugyanolyanbena.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
God Vazzeg
veterán
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
-
KTU
addikt
felmerült itt a topicba a ZTE gariztatás,
nagyP mondta hogy lehet küldeni Kiskőrösre is, friss infó NEM LEHET, ide csak GPS
csak az E-care szervizeli"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
-
Chaser
legenda
16.5-ért én is megvenném, de nem sokkal több a zte, akkor inkább azt.
ekrisztian: HTC-re ketten mondták telós topikban eddig hogy NE. Hogy mért ne azt még nem mondták tudom hogy alcatel, a ragadós felületet is olvastam. De gondolom azon egy fólia segít. Eddig úgy néz ki hogy blade lesz ha lesz.
szerk: one touch van fenn apróban 12k-ért, újan 4-gyel lenne olcsóbb mint a blade, akkor megint csak ott tartok hogy blade
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
KTU
addikt
Huawei Ascend Y200 webshopba 25k, viberezni meg tök mindegy milyen kártya van benne,
vettem is belőle pont evvel a céllal 2db-ot igaz akkor 16,5k volt fél napos akció
akku nagyon jól bírja, flash megy alapból, kevés a ram, de lehet átpakolni a kártyára, igazából csak ezt a negatívumot találtama fő telefonom ZTE Libra 35k volt mikor pár hete néztem, új, független, a flash nem megy rajta
ez már meg van lassan 1 éveviszont a vibert nem minden telefonon tudod normálisan használni, értem ez alatt hogy csak kihangosítva hallod a másik felet
a Libra most épp ezt játsza, pedig elötte a 2.2.2 romon nem volt ilyen problémaja és volt Samsungom, jó-időre megutáltam,
lehet van közte jó, de nem kísérletezem, a KIES gondolom még mindig tetű-lassú[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
törölt tag
üdv
eladnám MSI K9N neo lapom és mellé egy X2 4800+ procit, gyári hűtővel
kinek mennyiét ér, privátba ha kérhetem -
Chaser
legenda
válasz bartucc #2957 üzenetére
Kamera nem érdekel, hw-ből se kell csudajó. csak a viber miatt venném, kijelzője nem baj ha nem fosch, de nem fogom állandóan nyomogatni csak ha telefonálásra kell. Blade meg one touch egész emberi áron van apróban. Okosteló' topikban csak a bladet ajánlották a fentiek közül. Nem tudom mennyire megbízhatóak vagy mindenképp újan vegyem.
-
Chaser
legenda
Vennék valami okostelót', viber miatt kb. Tehát wifi legyen benne, nem árt a GPS, jó kijelző, droid 2.2 legalább. Bladet ajánlották, amit még néztem telenor one touch, az is zte ha minden igaz, xperia mini, lg one. Mennyi gart adnak ezekre? SE-re úgy látom kettőt, többit nem tudom. Ha van eladó vkinek rikkantson.
szerk: Galaxi gio még ami árban max beleférne, ha sokkal jobb mint a többi és 2 év garos. Telenornál van ma valami "akció", aztán lehet nyitás után 5 perccel már vége volt az akciónak
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Norb3rto
őstag
- Miért nem szabad üvegasztalra akkumulátort tenni?
- ???
- Mert battery…Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
GrandeP
addikt
Olajdeponak mióta van gépi ügyfélszolgálata ami egyébként lool...
Kicsöng, bla bla üdvözüljük...
Értékesítése 1-es gomb, számlázás 2-es....Ha már voltál ben akkor tudod h2 nő ül bent egy 3nm-es irodában!
Jaj, de jót derültem most....NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
-
TeeBee73
veterán
válasz GrandeP #2949 üzenetére
Jó, hogy mondod, ma délben zárom a bótot', mennem kell sörözni.
Egyébként, jók szoktak lenni ezek az összeröffenések a Váron. Tavaly öccázé' adtak egy nagy pikli marhalábszárat, a kenyér inygé' vót' mellé.
Egyébként, milyen az a "kis" feles? 4cl? Annyiért a föl sem emelem a kezem.
MOD: Ja, és rendes felest adnak a Dominóban. Van törzsvásárlói kártyám is.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
GrandeP
addikt
válasz TeeBee73 #2948 üzenetére
Lefordítva:
Szia!
Már túl vagyok 10 kis felesen a Dominóban, mire mondták h ma Arany Péntek van, most kezdhetem elölről...
Hétvégén ivás lesz, parizeres zsömi... pattintós zsömivel (sörrel)... jah meg iszunk valami alkoholt is, mert a sör nem az...Hhmh!?
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz GrandeP #2947 üzenetére
Csőő Babinéni!
Holnap nálunk a Váron valami természetgyógyász/csontkovács/sámán találkozó lesz, lovasíjász bemutatóval, bográcsozással, ökörsütéssel,
csúnyánbeb@szással.MOD: Egyébként, a program, miben kellene? Basic, Pascal, Assembly, C++?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
-
aXXon
őstag
A paraszt elmegy az állatorvoshoz, mert a bikáját nem érdeklik a tehenek, rájuk sem hederít.
- Az orvos azt javasolja, hogy menjen haza, és dörzsölje a tenyerét a tehén farka alá, majd azt kenje a bika orrára. Ha ettől sem fog beizgulni a bika, akkor nincs mit tenni.
- A paraszt úgy is tesz, ahogy azt az orvos mondta neki. A bikának több sem kell, végigmegy a tehéncsordán, a paraszt nagy örömére.
- Este aztán gondolja a paraszt, hogy micsoda jó ötlet, talán az embernél is beválik.
- Át is nyúl a takaró alatt, hogy megsimogassa a felesége lába közét, aztán meg jól megdörzsölje az orrát. Na ettől aztán beindul, és gyorsan fel is kelti az asszonyt.
Mire az felébred és rákiált:- Józsi! Azért ébresztettél fel, mert vérzik az orrod?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
válasz GrandeP #2926 üzenetére
"azoknak szeretnénk ezzel kedveskedni, akik megérdemlik"
na ennél nagyarcúbb megnyilvánulást én még közösségi(nek is nevezhető) oldalon nem láttam /szakmain sem/
kb minden fórumon alapból jár, hogy felpakolsz egy képet/gifet avatarnak, de itt csak az kaphat, aki MEGÉRDEMLI. És ezt pár ember bírálja el. pofám leszakad. mi kell nekünk megérdemelni? nekünk kell tenni értük? most ki szolgáltat kinek, vagy ki-kinek hozza a hasznot? ha már kiki: [link]na mentem nézek valami lövősb@szóskardozós filmet, hátha rendbeteszi a csakrámat
-
GrandeP
addikt
válasz Norb3rto #2924 üzenetére
Nekem a már többszörös kitiltással számolják... tehát 3 év...
Ami fokozódik azzal h amúgy sem szeretnek...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #2909 üzenetére
Miért gondolod, hogy a robogós robogóval megy benzint lopni? Hiszen azért kell a benzin, mert nincs a robiban Kikezdhetetlen a logikám
De mint fentebb is írtam, mindegy, hogy ki csinálja, vagy hogy szerinted ki, meg szerintem ki, a lényegen sajnos nem változtat, gyújtsa fel magát vele, akárki is az....
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz csaszi72 #2914 üzenetére
Örömömet fejezem ki. Ez volt a mai cél, legyen egy 9800 GT-m. Gondoltam letesztelem, hogy mi a különbség 7600 gt és 9800 gt között, erre kiírja a 3d mark hogy nincs directx11.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
bsh
addikt
-
george11
addikt
válasz OP-ToTo #2913 üzenetére
Én meg egy rekesz Steffl-t
Grande: kérdezd, mentsd el(úgyis törlik), aztán ide szépen másold be az egészet.
bazki, most nézem: kérelmezni kell, egy ilyenolyan elbírálás, meg mittomén milyen fordulók??? és utána "kérhet" vagy "kaphat" meg ilyenek? Mif@szom ez a ph???? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
grande hallod szerintem hagyd az egészet a pitsába, mert egy vicc az egész.[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Ez vótemán?
Szavazást hirdetek ki...
Meg kérdezzem-e h kaphatok e az angyalkára egy trollface-et?
a, Igen!
b, Ne!
c, Már kérdésedért is bann jár!NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
OP-ToTo
aktív tag
Vettem egy 9800 GT-t
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz GrandeP #2909 üzenetére
Jab@zze, de régen is vót'ak az ilyen filmek...
Robival városban max. 80-100km, ha csutkázza (márpedig ezek a kis gennyek állandóan "fáklyán" tolják a városban íccaka).
A beszólás pedig járt oda.Dzsipókhoz: KATT
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
GrandeP
addikt
Jaj ne már.... 6 literből... ~2500 ft... elmászkál minimum 200km-t, ha dagadt és csutkán nyomja állandóan...
Nem tudom azt a helyzetet elképzelni h valaki ennyi pénzért rizikózik, pláne h ehhez kell pár szerszám, amihez kell a hely, tehát autóval menne? Mert a robiban kevés a hely, ráadásul getzi hangos, pláne a sötét hangtalan éjszakában... szóvaaal... büdületes nagy hülyeség...
Maradjunk annyiban, h dzsippók voltak... ettől még lehetettek robogósok, de sztem csak simán dzsippók...
Ellenben, nagyon érzem a vesztem, sztem elvernek még a héten...
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #2890 üzenetére
A kommenteket olvastad? Nem tudom miért fikázzák, én Nagy János úr helyett annó magamtól is a robogós vagányokra jutottam (ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy minden robogós benzintolvaj, de ismeritek nyilván a típust, akire gondolok). A környékünkön rendre olyan autókból lopták a benzint, amiben már látványra sincs túl sok, az meg a kommentek között említett Ladákba elég kevés. De nekem mindegy is, hogy ki lopkodja, az a lényeg, hogy dögöljön meg, amelyik nem tiszteli más tulajdonát....
-
csaszi72
senior tag
válasz M_o_g_y_i #2904 üzenetére
vagy 5d akár doktor háuz epizód forgatásra termett.....
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
george11
addikt
válasz GrandeP #2901 üzenetére
A sügér tulajnak én csinálom mindig a felnijeit ( 4-ből 4 kerék körbepadkázva, de brutál módon... de kell neki télire is a 21coll, mee a 19-is egyári az olyan snassz/pici )
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz csaszi72 #2898 üzenetére
Az ráadásul már 1080-as felbontást is tud.
Igaz, külső mikrofon csatlakoztatás nélkül (belépő DSLR-nél ugye nincs külső mikr. csatlakozó) a saját hangfelvétel nem igazán használható.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #2821 üzenetére
Én több mint egy éve használom, pár hetenként lefagy, de semmi gyakorlati problémám nincs vele a használat közben, ettől eltekintve. Lehet, hogy az enyém is melegszik, de nem fogdosom, így nem tudom
-
GrandeP
addikt
válasz God Vazzeg #2899 üzenetére
Egyébként brútál jól megy nekik... mondjuk jó/új gépek vannak, kis pénzért...
6500-ért nincs máshol korlátlan havi bérlet...Elsején megkapom én is a céges bérletet... oszt aztán csorgathatjátok a nyálatokat rám , kis ribanczok!
Asszem benézek, kb mindenki kotsog, hazamegyek, 2-3 nap múlva benézek egy lehetetlen időben, kb 3 percig csinálok valamit, aztán az életbe többet nem megyek be, mert most ez van, most az van...
Most tök jól tartom a 85-öt, már vagy 3. hónapja az nálam nagy szó.....NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest