- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Importvám az USA-tól, trösztellenes eljárás Kínától
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
OP-ToTo
aktív tag
Van valakinek helyben valami fasza hűtése 9800 GT-re, mielőtt fel megyek érte pestre? Zalman a kedvencem.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
vikcsi
senior tag
sziasztok!
Slot1-es fekete műanyag borítású prociról hogy lehet levenni a hűtőbordát?
Nem látok semmi csavarozható részt, feszigetni meg nem akarom...ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
KTU
addikt
e
jegyeket tessék!!![ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
válasz
M_o_g_y_i #2980 üzenetére
Ma tuti nem, mert most meló van, 5 körül(mire végzek) meg jön az egyik jó képességű gumisom felnikért, és nyilván hoz sofőrt+pálinkát+sört. A többit meg ki lehet matekozni
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Itt derül ki mennyi hülye van
És újra igazolódni látszik a "Hülyék paradicsoma" elméletem!! -
Norb3rto
őstag
- Ki jött rá először, hogy a Hegylakó halhatatlan?
- Az anyja, a harmadik abortusz után.Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
-
GrandeP
addikt
válasz
WunderKinder #2977 üzenetére
Az user is ugyanolyanbena.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
God Vazzeg
veterán
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
-
KTU
addikt
felmerült itt a topicba a ZTE gariztatás,
nagyP mondta hogy lehet küldeni Kiskőrösre is, friss infó NEM LEHET, ide csak GPS
csak az E-care szervizeli"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
-
Chaser
legenda
16.5-ért én is megvenném
, de nem sokkal több a zte, akkor inkább azt.
ekrisztian: HTC-re ketten mondták telós topikban eddig hogy NE. Hogy mért ne azt még nem mondták
tudom hogy alcatel, a ragadós felületet is olvastam. De gondolom azon egy fólia segít. Eddig úgy néz ki hogy blade lesz ha lesz.
szerk: one touch van fenn apróban 12k-ért, újan 4-gyel lenne olcsóbb mint a blade, akkor megint csak ott tartok hogy blade
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
KTU
addikt
Huawei Ascend Y200 webshopba 25k, viberezni meg tök mindegy milyen kártya van benne,
vettem is belőle pont evvel a céllal 2db-ot igaz akkor 16,5k voltfél napos akció
akku nagyon jól bírja, flash megy alapból, kevés a ram, de lehet átpakolni a kártyára, igazából csak ezt a negatívumot találtama fő telefonom ZTE Libra 35k volt mikor pár hete néztem, új, független, a flash nem megy rajta
ez már meg van lassan 1 éveviszont a vibert nem minden telefonon tudod normálisan használni, értem ez alatt hogy csak kihangosítva hallod a másik felet
a Libra most épp ezt játsza, pedig elötte a 2.2.2 romon nem volt ilyen problémaja és volt Samsungom, jó-időre megutáltam,
lehet van közte jó, de nem kísérletezem, a KIES gondolom még mindig tetű-lassú[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
törölt tag
üdv
eladnám MSI K9N neo lapom és mellé egy X2 4800+ procit, gyári hűtővel
kinek mennyiét ér, privátba ha kérhetem -
Chaser
legenda
válasz
bartucc #2957 üzenetére
Kamera nem érdekel, hw-ből se kell csudajó. csak a viber miatt venném, kijelzője nem baj ha nem fosch, de nem fogom állandóan nyomogatni csak ha telefonálásra kell. Blade meg one touch egész emberi áron van apróban. Okosteló' topikban csak a bladet ajánlották a fentiek közül. Nem tudom mennyire megbízhatóak vagy mindenképp újan vegyem.
-
Chaser
legenda
Vennék valami okostelót', viber miatt kb. Tehát wifi legyen benne, nem árt a GPS, jó kijelző, droid 2.2 legalább. Bladet ajánlották, amit még néztem telenor one touch, az is zte ha minden igaz, xperia mini, lg one. Mennyi gart adnak ezekre? SE-re úgy látom kettőt, többit nem tudom. Ha van eladó vkinek rikkantson.
szerk: Galaxi gio még ami árban max beleférne, ha sokkal jobb mint a többi és 2 év garos. Telenornál van ma valami "akció", aztán lehet nyitás után 5 perccel már vége volt az akciónak
[ Szerkesztve ]
-
-
Norb3rto
őstag
- Miért nem szabad üvegasztalra akkumulátort tenni?
- ???
- Mert battery…Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
GrandeP
addikt
Olajdeponak mióta van gépi ügyfélszolgálata ami egyébként lool...
Kicsöng, bla bla üdvözüljük...
Értékesítése 1-es gomb, számlázás 2-es....Ha már voltál ben akkor tudod h2 nő ül bent egy 3nm-es irodában!
Jaj, de jót derültem most....NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
-
TeeBee73
veterán
válasz
GrandeP #2949 üzenetére
Jó, hogy mondod, ma délben zárom a bótot', mennem kell sörözni.
Egyébként, jók szoktak lenni ezek az összeröffenések a Váron. Tavaly öccázé' adtak egy nagy pikli marhalábszárat, a kenyér inygé' vót' mellé.
Egyébként, milyen az a "kis" feles?
4cl? Annyiért a föl sem emelem a kezem.
MOD: Ja, és rendes felest adnak a Dominóban. Van törzsvásárlói kártyám is.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
GrandeP
addikt
válasz
TeeBee73 #2948 üzenetére
Lefordítva:
Szia!
Már túl vagyok 10 kis felesen a Dominóban, mire mondták h ma Arany Péntek van, most kezdhetem elölről...
Hétvégén ivás lesz, parizeres zsömi... pattintós zsömivel (sörrel)... jah meg iszunk valami alkoholt is, mert a sör nem az...Hhmh!?
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz
GrandeP #2947 üzenetére
Csőő Babinéni!
Holnap nálunk a Váron valami természetgyógyász/csontkovács/sámán találkozó lesz, lovasíjász bemutatóval, bográcsozással, ökörsütéssel,
csúnyánbeb@szással.MOD: Egyébként, a program, miben kellene? Basic, Pascal, Assembly, C++?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
-
aXXon
őstag
A paraszt elmegy az állatorvoshoz, mert a bikáját nem érdeklik a tehenek, rájuk sem hederít.
- Az orvos azt javasolja, hogy menjen haza, és dörzsölje a tenyerét a tehén farka alá, majd azt kenje a bika orrára. Ha ettől sem fog beizgulni a bika, akkor nincs mit tenni.
- A paraszt úgy is tesz, ahogy azt az orvos mondta neki. A bikának több sem kell, végigmegy a tehéncsordán, a paraszt nagy örömére.
- Este aztán gondolja a paraszt, hogy micsoda jó ötlet, talán az embernél is beválik.
- Át is nyúl a takaró alatt, hogy megsimogassa a felesége lába közét, aztán meg jól megdörzsölje az orrát. Na ettől aztán beindul, és gyorsan fel is kelti az asszonyt.
Mire az felébred és rákiált:- Józsi! Azért ébresztettél fel, mert vérzik az orrod?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
válasz
GrandeP #2926 üzenetére
"azoknak szeretnénk ezzel kedveskedni, akik megérdemlik"
na ennél nagyarcúbb megnyilvánulást én még közösségi(nek is nevezhető) oldalon nem láttam
/szakmain sem/
kb minden fórumon alapból jár, hogy felpakolsz egy képet/gifet avatarnak, de itt csak az kaphat, aki MEGÉRDEMLI. És ezt pár ember bírálja el.pofám leszakad. mi kell nekünk megérdemelni? nekünk kell tenni értük? most ki szolgáltat kinek, vagy ki-kinek hozza a hasznot?
ha már kiki: [link]
na mentem nézek valami lövősb@szóskardozós filmet, hátha rendbeteszi a csakrámat
-
GrandeP
addikt
válasz
Norb3rto #2924 üzenetére
Nekem a már többszörös kitiltással számolják... tehát 3 év...
Ami fokozódik azzal h amúgy sem szeretnek...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz
GrandeP #2909 üzenetére
Miért gondolod, hogy a robogós robogóval megy benzint lopni?
Hiszen azért kell a benzin, mert nincs a robiban
Kikezdhetetlen a logikám
De mint fentebb is írtam, mindegy, hogy ki csinálja, vagy hogy szerinted ki, meg szerintem ki, a lényegen sajnos nem változtat, gyújtsa fel magát vele, akárki is az....
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz
csaszi72 #2914 üzenetére
Örömömet fejezem ki. Ez volt a mai cél, legyen egy 9800 GT-m. Gondoltam letesztelem, hogy mi a különbség 7600 gt és 9800 gt között, erre kiírja a 3d mark hogy nincs directx11.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
bsh
addikt
-
george11
addikt
válasz
OP-ToTo #2913 üzenetére
Én meg egy rekesz Steffl-t
Grande: kérdezd, mentsd el(úgyis törlik), aztán ide szépen másold be az egészet.
bazki, most nézem: kérelmezni kell, egy ilyenolyan elbírálás, meg mittomén milyen fordulók??? és utána "kérhet" vagy "kaphat" meg ilyenek? Mif@szom ez a ph???? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
grande hallod szerintem hagyd az egészet a pitsába, mert egy vicc az egész.[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Ez vótemán?
Szavazást hirdetek ki...
Meg kérdezzem-e h kaphatok e az angyalkára egy trollface-et?
a, Igen!
b, Ne!
c, Már kérdésedért is bann jár!NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
OP-ToTo
aktív tag
Vettem egy 9800 GT-t
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
GrandeP #2909 üzenetére
Jab@zze, de régen is vót'ak az ilyen filmek...
Robival városban max. 80-100km, ha csutkázza (márpedig ezek a kis gennyek állandóan "fáklyán" tolják a városban íccaka).
A beszólás pedig járt oda.Dzsipókhoz: KATT
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
GrandeP
addikt
Jaj ne már.... 6 literből... ~2500 ft... elmászkál minimum 200km-t, ha dagadt és csutkán nyomja állandóan...
Nem tudom azt a helyzetet elképzelni h valaki ennyi pénzért rizikózik, pláne h ehhez kell pár szerszám, amihez kell a hely, tehát autóval menne? Mert a robiban kevés a hely, ráadásul getzi hangos, pláne a sötét hangtalan éjszakában... szóvaaal... büdületes nagy hülyeség...
Maradjunk annyiban, h dzsippók voltak... ettől még lehetettek robogósok, de sztem csak simán dzsippók...
Ellenben, nagyon érzem a vesztem, sztem elvernek még a héten...
-
aXXon
őstag
válasz
GrandeP #2890 üzenetére
A kommenteket olvastad? Nem tudom miért fikázzák, én Nagy János úr helyett annó magamtól is a robogós vagányokra jutottam (ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy minden robogós benzintolvaj, de ismeritek nyilván a típust, akire gondolok). A környékünkön rendre olyan autókból lopták a benzint, amiben már látványra sincs túl sok, az meg a kommentek között említett Ladákba elég kevés. De nekem mindegy is, hogy ki lopkodja, az a lényeg, hogy dögöljön meg, amelyik nem tiszteli más tulajdonát....
-
csaszi72
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #2904 üzenetére
vagy 5d akár doktor háuz epizód forgatásra termett.....
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
george11
addikt
válasz
GrandeP #2901 üzenetére
A sügér tulajnak én csinálom mindig a felnijeit
( 4-ből 4 kerék körbepadkázva, de brutál módon... de kell neki télire is a 21coll, mee a 19-is egyári az olyan snassz/pici )
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
csaszi72 #2898 üzenetére
Az ráadásul már 1080-as felbontást is tud.
Igaz, külső mikrofon csatlakoztatás nélkül (belépő DSLR-nél ugye nincs külső mikr. csatlakozó) a saját hangfelvétel nem igazán használható.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
aXXon
őstag
válasz
bartucc #2821 üzenetére
Én több mint egy éve használom, pár hetenként lefagy, de semmi gyakorlati problémám nincs vele a használat közben, ettől eltekintve. Lehet, hogy az enyém is melegszik, de nem fogdosom, így nem tudom
-
GrandeP
addikt
válasz
God Vazzeg #2899 üzenetére
Egyébként brútál jól megy nekik... mondjuk jó/új gépek vannak, kis pénzért...
6500-ért nincs máshol korlátlan havi bérlet...Elsején megkapom én is a céges bérletet... oszt aztán csorgathatjátok a nyálatokat rám , kis ribanczok!
Asszem benézek, kb mindenki kotsog, hazamegyek, 2-3 nap múlva benézek egy lehetetlen időben, kb 3 percig csinálok valamit, aztán az életbe többet nem megyek be, mert most ez van, most az van...
Most tök jól tartom a 85-öt, már vagy 3. hónapja az nálam nagy szó.....NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Akvarisztika
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- PlayStation 5
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest