- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
tibibi
őstag
-
Norb3rto
őstag
-
distvan1
tag
válasz
george11 #25975 üzenetére
Hátó fékdobból olyan hang jön,mintha kopottak lennének a fékpofák...
korábban kopogott is,de már abba hagyta.
Fog a hátsó fék is,de nem olyan mint szokott lenni.szerk.:
jaa és utólag is Boldog NolfotReggel indulok Szolnok,Törökszentmiklós...és egészen Tiszafüred előtt állok meg
ha valaki szállíttatni szeretne... -
fero02
nagyúr
válasz
george11 #25645 üzenetére
És teljesen igazuk is lesz, akik sz@rnak rá. Ha minden papír rendben van, ami egy gépjármű üzemeltetéséhez és fenntartásához szükséges (aminek ráadásul a fele fölösleges és lenyúlás), akkor mehetnek az anyjukba.
De ha mégis meg akar büntetni, akkor azt milyen jogcímen teszi meg?
Helyszíni bírság, mert páros számú napon páros rendszámú autóval közlekedtem? LOL.
Komolyan mondom, vicc ez az ország.
-
luci
aktív tag
válasz
george11 #25426 üzenetére
Alátámasztom a brutál golf létezett
Bent mérték le a Gáspár tanműhelyében h mit tud a masina ,kipuff nuku csak egy csonk állt ki a motorból és gázzal volt hajtva .Sajnos a pad csak 1 tengelyt mért
-lehet nem ekkora erőre volt tervezve a pad mert ki kellett kötni a szegény golfit ,nehogy az egész tanműhelyt magával vigye ... -
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #25359 üzenetére
Ja amúgy az elfüstölt grande esete...
Házilag beszerkesztette a szivargyújtóba a teszkós ülésfűtést, hogy a szivargyújtót másra is tudja használni és ebből kifolyólag "szétégett" a biztosíték és /vagy relé....
Ennyi....ui. ami kicsit megkeverte kompútert... minden bizti tábla kompletten cserélve lesz... plusz azok amik még meghaltak...
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #25354 üzenetére
ÉS ha már ott vagy kérdezd meg tőle h mennyiért vállal sport kipu cserét gyárira!
(a gyári meg van, csak heggeszteni kell)Köszönöm...
Georgi...
Egyik haver nem rég cserélte egy 1,6-os ról brümmögőre, megkérdezem h megvan-e neki... ha egyáltalán csere szabatos a tieddel... -
GrandeP
addikt
válasz
george11 #25261 üzenetére
Próbáltam.... bár abban a kocsiban légzsák nem volt és skoda volt és teljesen más volt működési elve....
Egyébként miért kellene visszarántania? Világosíts föl... de télleg, ebből most úgyis vita van!
Én úgy tudom h megfog az öv és annyi szerepe a patronnak h utána elenged, olyan lesz mint trabikban a biztiöv....
De télleg nem tudom, vilogosíts föl óóó Poliristen!
A gari az már kiterjesztett, tehát vette hozzá plusszba, egy 2+-os autóról van szó...
Én lehet eladnám, mert a bizalmam eztán már nem lenne benne....
De hidd el, ez nem az miatt a kábel-köteg miatt volt....
Sokkal inkább az utólag beszerkesztett rádijó/ teszkós (!)ülésfűtés/ kombó miatt....
Vagy egyéb amiről mi nem tudhatunk.... én azért örülök h nem lett nagyobb baja, viszont addig ugatnék a szalonnal míg nem kapnék egy fullos sport bravot... kárpótlásul... -
GrandeP
addikt
válasz
george11 #25258 üzenetére
Én azt már júniusban kihirdettem a honlapon... a nagy fiat is csak novemberben küldte a papírt...
Különben a kollégának nem azért gyulladt ki, sőt ki se gyulladt neki.... csak elfüstölt a rendszer.
Amúgy ő pölö nem tartozik bele abba a, gyár által megadott alvázszámú tartományba akiket érint.... én másra gyanakszok ott..
Épp a napokban írta h a teszkós ülés melegítő kiverte a biztit a szivargyújtóban....
Az ővfeszitő meg ha eldurran, abban nincs semmi, az nem ránt bele az ülésbe...... csak kicsit túlzások vannak a Szaby részéről...
-
Kloss
őstag
válasz
george11 #24942 üzenetére
Heh, érdekes ugye?
Kicsit elhűltem, mikor megláttam. Adott a xenon lámpa a H4 foglalattal. Mellé van csavarozva (!) kerámia foglalatban egy hagyományos izzó. Ennyi
Ez ugye a hagyományos módon kapja a 12V-ot. Persze mivel nem a gyújtópontban van, a fénye, hmmm hát szar
A bi-nek meg az a baja, hogy hamarabb tönkremegy, mert városban villantasz a parasztnak, hogy mennyé, aztán már többé ki se gyullad. Persze gondolom van szórás márka és márka között. Ja meg ilyenkor nincs fényerő, mert kell vagy 30mp a teljes fény eléréséhez.
Szóval leginkább erre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy ezt az életben nem lehet beállítaniAz ilyenekre szoktam is villantani, mert tényleg vakít.
-
Kloss
őstag
válasz
george11 #24925 üzenetére
Amelyik lámpatestben nincs "sapi" az izzóra, azt állíthatod ahova akarod, max lefested feketére, de baromira zavaró, hogy az izzóról közvetlenül az ember szemébe jut a fény, ami a xenon esetén nem kevés
A H4-es izzó teteje ezért fekete.Szerk: ja az én autómban az akksira van pakolva a trafó, úgy jó?
Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest