- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
A mekiben úgy tudom, hogy magas fokon követelik meg a dolgozóktól (is) a higiéniát, ettől erétem, hogy mire gondolsz, mint ahogy mostanra már a szüleimet is, hogy milért nyaggatak kicsiként, azzal hogy "mossál kezet ha hazaérsz". Ha zöldségről volt szó dettó, azt is meg kellett mosni, hisz "tudod Te, hogy hány ember fogdosta már ezt meg előtted"? Iylen neveltetés mellet amikor előszőr azt láttam, hogy az egyetemi könyvtárban a külföldi diákok kézfertőtlenítővel kenegetik a kezüket és némelyik még maguk körül a területet is egyből az kezdett el érdekelni, hogy hol lehet beszerezni ilyen cuccost :-). Veszélyes dolgok tudnak ezek lenni, és úgy látszik, hogy egyre veszélyesebbé válnak! Nem azt a világot éljük már amikor még a nagyszülők azt mondták, hogy kell a gyereknek (általánosságban) a kosz, hogy had erősödjön az immunrendszere :-)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG LCD és LED TV-k
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest