- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Nem vagyok a téma különösebb szakértője, sőt...de Brikkáztam egy évig és ma is elő-előveszem időnként, kipucolom és lefőzök egy olaszos keveréket (pl. a fentebb ajánlott Kapuczínernek van egy relatív olcsó keveréke Velencei gondolások kedvence), ami szerintem jól működik* presszógéppel és kotyival is. Az előre darált téglákkal nem igazán volt szerencsém (egyszer egy 2 hónapos Segafredo Intermezzo (Sega legalja) ami nagyon bejött, még Szarvasival is elfogadható lett, bár az a legjobb kávéból is pokoli szart főz, szerintem), de kotyihoz az is ajánlható, ahhoz megfelelő a szemcseméret. Viszont ez a remek győri pörkölő kotyogóshoz is megőrli neked a kávét. Szemest nem ajánlanék, gondolom egyelőre őrlőt nem tervezel venni, pedig azzal frissen darálhatnál és a kotyiban készült kávé is új dimenziókat kapna. Szóval az ajánlatom: Kapuczíner Velencei gondolások kedvence kotyogósra őrőlve. Hajrá
*= a kifejezés nem saját, de amióta hallottam, valahogy tökre ide passzolónak érzem :-)
-
kisza25
félisten
A legolcsóbb a kotyogóval, titka, hogy kicsit durvábban kell őrölni, nem kell tömöríteni, csak ütögetésel, forró vizet kell bele rakni, ahogy kotyogni kezd, hideg víz alá a főző alja. Kevésbé pörkölt kávét használni, a kávé és víz mennyiségét is pontosan kimérni.
Bialetti brikka kotyogó ajánlott
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videós, mozgóképes topik
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest