- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kempinglámpa helyett kürt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Nem lesz Xiaomi 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Nem vagyok a téma különösebb szakértője, sőt...de Brikkáztam egy évig és ma is elő-előveszem időnként, kipucolom és lefőzök egy olaszos keveréket (pl. a fentebb ajánlott Kapuczínernek van egy relatív olcsó keveréke Velencei gondolások kedvence), ami szerintem jól működik* presszógéppel és kotyival is. Az előre darált téglákkal nem igazán volt szerencsém (egyszer egy 2 hónapos Segafredo Intermezzo (Sega legalja) ami nagyon bejött, még Szarvasival is elfogadható lett, bár az a legjobb kávéból is pokoli szart főz, szerintem), de kotyihoz az is ajánlható, ahhoz megfelelő a szemcseméret. Viszont ez a remek győri pörkölő kotyogóshoz is megőrli neked a kávét. Szemest nem ajánlanék, gondolom egyelőre őrlőt nem tervezel venni, pedig azzal frissen darálhatnál és a kotyiban készült kávé is új dimenziókat kapna. Szóval az ajánlatom: Kapuczíner Velencei gondolások kedvence kotyogósra őrőlve. Hajrá
*= a kifejezés nem saját, de amióta hallottam, valahogy tökre ide passzolónak érzem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini PC
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- Borderlands 4
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest