- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Én is már pénteken elővettem a french press-t, mert elegem lett a vízes tejből... Hát ég és föld...
Megnéztem a kolléga által ajánlott, caffe/fragola35 által árult GC-ket. Ha azzal sem lehet normális tejhabot rittyenteni, akkor nem biztos, hogy megéri számomra a felárat. Bár az 58mm-es rendszer szimpatikus.
Néztem még a Flare Neo-t, de nem biztos, hogy hosszú távon nem-e unnám meg a pepecselést vele (pl gasket előmelegítés, stb.). Ott mennyire must have a nyomásmérő? (
Valami Bambino Plus: Ott ez az automata tejhab készítés mennyire marketing és mennyire ténylegesen használható feature? Használtan most 2 deal-t látok, mindkettő örlővel együtt. Jelenleg egy Catler CG 8011-et hajtok, szóval vagy azt vagy a Bambino-val együtt adottat biztos eladnám. BCG600SIL vagy BCG820BSS közül melyik a jobb, utóbbi? Illetve a Catler-hez képest milyenek ezek az örlők?
-
-
aradebil2
senior tag
Igen az AVX-ek kínai gépek saját branddel, elvileg az AVX által custom építettve. Jó lenne ha valahol lehetne róluk független tesztet nézni/olvasni. A Hófehérke a nevét és a színét leszámítva nem néz ki rossznak, de mivel most kezdik csak megkapni őket az első vásárlók ezért tapasztalat még nincs velük kapcsolatban.
-
Anubris
őstag
Szia,
itthon fb csoportban 4000 ft volt, a nano azt hiszem 12.000 ft körül van webáruházban, annyit nem ért meg nekem, nem olvastam róla, hogy akkora javulást jelentene a használata.
Szűrőtartó sima kínai avx-ről rendelt.Most kommentek alapján lehet a H26-s kosárba a leírásokkal ellentétben inkább 18g-t kellene csak bele tenni, majd letesztelem.
Amúgy elég sok a negatív komment az IMS- kosarakkal kapcsolatban ahogy nézem pl. amazonon. Méret problémák stb.
Nagyon kíváncsi leszek az ikape tamper jó lesz-e valamelyikhez. Csak más minőségi kosár meg dedicához nem tudom létezik-e. VST-t nem találtam.
Van még az IMS HUGH de az is valami hülye tamper méretet ír, talán 50.8 mm-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest