- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hoplitész #4498 üzenetére
Én is így vagyok a használt termékekkel, kivéve kocsi, és kávézás.
Mindig is használd gépeim voltak, jelenleg is felújított Gaggia van, és mellé egy Mazzer Major.
Ennyi kompromisszumon nekem belefér. Próbáld ki az aeropresszt, nekem is van itthon: french, aero, v60, brikka, pod-os. Egyik se tudja számomra azt az élményt amit a Gaggia ad.
2 perc egy jó kávé, ennyi időt megér. -
válasz
Hoplitész #4495 üzenetére
Pedig elengedhetnéd ezt az új vonalat, mert sokat ártasz vele a pénztárcádnak.
Presszó vonalon nincs olyan, hogy "olcsó és jó". Vannak ár\értékben jó gépek, meg ilyen bullshit, de aki picit is elkezd rákattanni a kv-zásra, a végén többször fizet, mert eleinte próbálkozott okosban, olcsón megoldani.
Ha ragaszkodsz olcsón újat, akkor vedd a lidl, vagy aldi akciós karos gépeit, de a mezitlábas verziót. Aztán egy két múlva garantálom veszel egy jobbat -
törölt tag
-
válasz
Hoplitész #4479 üzenetére
Nem ismerem a brazilokat. Mondjuk a 25 év gari a szemlátomást kerámia késekre instant sátáni kacajra késztet, miközben az egész egy nyekergő fadobozon/fadobozban ül, ami rendszeres használat esetén gyaníthatóan megmakkan, szerencsés esetben még az 1 év garancia alatt...
Egyébként szimplán rosszindulatú vagyok. Nem ismerem a terméket.
A Skerton Pro szódával és kínban elmegy presszóhoz, a sötét vonalhoz esetleg. A tengelyét tudod körbetekerni pl. alufóliával, hogy kisebbet üssön. Nagyon nehéz tekerni, sokáig is tart. -
törölt tag
válasz
Hoplitész #4477 üzenetére
Zassenhaus - Polcon szépen mutat.
Hario Mini Mill Slim Pluszom van, szinte új állapotban vettem. Lötyögött - by design - a tengelyén a forgórész, a kerámia kúpos részben lévő műanyag cső, egy darabka zsugorcső kellőképpen rögzítette, az állórész is lötyögött, arra Scotch szalagból tekertem kb. 3 menetet, pont annyit hogy megszoruljon. Így már nem tologatják a babszemek össze-vissza a "késeket".
Brikkához így már jó, meg filterhez is, de azért ezek leginkább kukoricamorzsoló szinten vannak, nem elég élesek a kések.Kéziben én valami Kinut vennék, a többi csalódás volt azoknak akik presszózni is akarnak. Motorosban most egy Graef CM80-at használok más név alatt, olyan mint a CM 702 fémházban, ezt nem kell csapkodni, elég csak hátrabillenteni és ha előrezökken, kijön a pangó egy része, a többi a babtartály fedelének felemelésével és zárogatásával. Két tizednél nincs több pangó. Nekem ennyi megfelelő.
-
törölt tag
válasz
Hoplitész #4426 üzenetére
Komolyan kéne valami jó megoldás az ilyen igényekre, mert szerintem ez a legáltalánosabb, amiért idekerül az ember. Én is még a mára már hardcore kávés topikban kérdezgettem anno, hogy milyen géppel lehetne normális kávét készíteni, meg még egyéb akkor aktív fórumokon olvasgattam. Akkor talán még nem is volt a Gaggia Classic felfutóban, most meg már nem az, La Pavonin meg SiD által tuningolt Xsmall automatán gondolkodtam, a legelső gép ami majdnem elérte az ingerküszöböt egy podosból átalakított karos Francis Francis volt, de aztán végülis az nem jött össze.
Szerintem el lehet kezdeni harmincezres műanyag gépekkel is. Pl. DeLonghi EC146/156, ezek nyomásfokozó nélküli kosárral vannak, vagy van az új EC230 a jófajta gőzcsővel, de ezek kis bojleresek, szimplát lehet velük főzni, szörfölni kell hogy jó legyen a hőfok, van persze aki PID-elt is már ilyen műanyag DeLonghit meg naked karral használja, itt nem annyira népszerűek, mert műanyag az egész, de ha egyszer nincs a régi jól bevált ötvenéves modellekből egy eladó sem, kénytelen az ember valami mást venni. Őrlőben meg van a Graef belépőszintű modellje, meg a kézik kétszer annyiért. Kb. 60-ból jön ki egy használható cucc, meg a körítés, tejkancsó, ha kell, meg mérleg, tamper...
-
törölt tag
válasz
Hoplitész #4426 üzenetére
Miért kellene fél milliót kv gépre költened, amikor lehet venni használtan is jókat.
és full manuálisat sem akarok Darálod a kávét, megtöltöd a kapszulát, lefőződ, kiüríted és elmosod a fém kapszulát. Tehát full manuálisan csinálod, ráadásul a végeredmény is max a csapba való lesz !
Nekem ez olyan, mintha szex előtt én szxxxxm fel saját magam.
Lehet ütős lett a hasonlat de na.
-
válasz
Hoplitész #4417 üzenetére
Az inkább oldalra balettozás lesz, nem kimondott előrelépés. Helyén kezelve a Nespresso jó cuccot főz neked, de előrelépés az a kapszula lecserélése más rendszerre. Plusz ugye a Nes nagyon rondán lehúzós árban.
Cserébe egy gombos kényelem és a legjobb kapszula.
Ha kapszulát szeretnél, végy Nespresso-t, ezen a vonalon a csúcs.Polacheck@
FPS is mondja a 22g szűrő felesleges batár. Viszont nagyon jó árban adják. De én kezdetnek nem VST-t vennék, mert nem megbocsátó fajta. FPS linkelt IMS-e is overkill, ráadásul a nanotech nem mindenkinek jön be. Ez olcsóbb és egy stabil alap tanuláshoz.
Gyári nyitott kar ugyanitt, legolcsóbban. -
törölt tag
válasz
Hoplitész #4410 üzenetére
Ennél már van valami jobb, Coffeeduck ami karossá alakítja a Senseo-t. Ilyet kellett volna vennünk mikor még Senseoztunk, de kuka lett mert eltört a víztartály könyök a vízkőtől.
-
törölt tag
válasz
Hoplitész #4410 üzenetére
Ez kb. mindennek a legalja, bottal sem piszkálnam.
Amúgy ez nem pod hanem a Philips Senseonak valami tölthető podja. Kb. vágottvíz lesz az eredmény.
Viszont ha ezt szereted akkor nyugodtan vegyed.Milyen kv géped van, kezdjük ott.
sz.zs. kolléga az E.S.E. Podra gondolt amúgy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest