- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
válasz
RetepNyaraB #4496 üzenetére
A lidl-ben pont akciós a kávé főző.
Vett már vki innen olyat?
Ha igen, mi a vélemény róla?
-
Hoplitész
junior tag
válasz
RetepNyaraB #4496 üzenetére
Várjál. Nem mondtam/írtam, hogy ezt venném meg. Tudom, hogy nincs olcsó és jó, egyébként semmiben sem. Csak rákérdeztem, hogy "hol tart ma a tudomány", hogy mennyi lenne az annyi - ennyi.
Alapvetően kerülöm a használt dolgokat, ezen nagyon nem fogok változtatni, főleg a kávézás miatt. (Kivéve antikvitás, műtárgyak - azokat nagyon szeretem.)
Szóval végeredmény, maradok a kotyogósnál egyelőre, illetve nézek alternatívát (talán Aeropress eddig), ugyanis az olasz kávék eleve nem a kedvenceim. Az sem tetszik, hogy ki kell képeznem magam, kísérleteznem kell egy csomót, hogy jó kávét csinálhassak egy full manuálissal, meg bemelegíteni, előfőzés, átmosás stb. ez nem az én világom. Van nekem bőven hobbim, nem akarok többet, nincs is rá időm, csak finom, jó minőségű kávét akarok inni.
Kérdéseket teszek fel egyfajta tapogatózásként. Köszönöm az eddigi válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest