- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gergőke88 #13791 üzenetére
Víz.
Kmarci@nem fogom hasonlítgatni a két kést, mert nem lesz nálam, csak az egyik.
Egyébként ultra high end filter kúpos kések léteznek (ld. pl. Kafatek), az egész kés téma vihar a biliben.iatti@ a fene tol túl bármit. Elég sokáig veszekedett velem a Béla, aztán úgy gondoltam ennek semmi értelme, ne legyünk már ennyire magyarok. A szegediek az egyik legnagyobb európai beszállító. Miért lenne baj, ha lehetnek tesztek a töméntelen kínai cuccuk legalább egy részéről? A korrumpálásom egy kiló tesztkávé szokott lenni
Az embereknek többnyire fogalmuk sincs, annyi dolgot lehet venni, bármennyi pénzért. A sok hulladék nagy gyártó förtelmesen túlárazott belépő\nem belépő modelljei mellett igazi alternatívát jelentenek több éve a kínai motyók. Aki 2025-ben Sage őrlőkkel, meg Bambinoval szivatja magát és a pénztárcáját, nyugodtan lapozzon. -
-
-
válasz
Gergőke88 #13178 üzenetére
Erre temérdek találat van, használd lécci a keresőt. Kösz.Aszittem a hardkórban vagyok, bocs. Eredeti, szelepes zacsi - ha viszonylag hamar (7-10 nap) alatt elfogy. Függőlegesen tárolva, nem borogatva, nem levegőt kinyomva, babot valami kanállal kiszedve (nem öntve). Magyarázat: így nem borítod ki a CO2-t a zacsiból és ez késlelteti az oxidációt.
Ha lassabban fogy el, még mindig a fagyasztót javaslom. Szelepet celluxszal alaposan leragasztva, főleg No-Frost hűtő esetén. Innen adagonként ki lehet venni, zacsi vissza, friss marad akár másfél évig. -
goom
senior tag
válasz
Gergőke88 #12639 üzenetére
Eddig négyszer rendeltem onnan (webshop, igen), és mind az összeset kipróbáltam. Nekem legjobban a Guatemala lett a kedvenc, de nagyon finom a Giovanni Erbisti és a Doce Selecto is. De ajánlani merem a The Revelation Chickmagalur-t is. És ami engem meglepett, mert inkább kerülni szoktam az indiai kávékat, de ez is remek: Indian Mysore Plantation A.
Most látom, hogy nagyjából az összeset ajánlottam... De tényleg merem is ajánlani. Klasszikus vonalon!
Ami nekem furcsa, hogy dupla zacskóban található mind, és a belső sem szelepes - és mégis tartja az aromát. Igaz, első bontás után átmerem szelepes Kapucziner-dobozba... A pörkölési dátum néha régebbi, volt már két hónaposan érkező is. Duzzogtam, de be kell valljam, hogy az is kifogástalan volt.
Szerintem. -
Mano66
senior tag
válasz
Gergőke88 #12343 üzenetére
Maradj a Robot mellett. Vegyél mellé egy tejhabosítót.
A Robot fa ék egyszerű. Könnyű használni. Hátránya csak a gyári szett jó hozzá (kosár, tamper). Cserébe piszok jó kávét készít, ha rá jössz a technikára. Tudsz vele profilozni. (Előáztatás, nyomás). Nincs gőz. Kell hozzá egy jó vízforraló. Pl : [Timemore] .Igaz pont nincs készleten. Vagy innen olcsóbban pl : [ez] . -
iatti
aktív tag
-
headhunter86
senior tag
válasz
Gergőke88 #12337 üzenetére
AVX Db1 Pro.
Amúgy szűrt vízzel használom plusz figyel benne egy vizlágyító párna is.
Citromsavat mondjuk nem tennék bele. Mi ajánlott ami kíméletes?Túl sok mindent nem tudok róla írni, talán annyit hogy rohadt jó és nem nagyon van negatív tapasztalatom vele. Király a duál bojler, hogy míg jön a shot tudom csinálni a tejkrémet. Kakaó is van benne bőven, csak úgy lövi a gőzt. 25mp egy cappuchino krém ami kb. 150ml. Míg K6-tal leőrlöm a 11.5g babot már 93 fokon figyel. Percek alatt bemelegszik. Brutál súlya van a gépnek, van benne anyag bőven. Pofon egyszerű a kezelés és a beállítási. Egyetlen negatívum talán, hogy az előáztatás idejét nem lehet állítani csak hogy mennyit várjon mielőtt jön a nyomás.
-
MC Pite
veterán
-
-
kchris78
veterán
válasz
Gergőke88 #11771 üzenetére
Lelit Anna? Vagy, használt gép nem opció? Ez nem telefon vagy notebook ami úgy elamortizálódna, nincs benne túl nagy mechanika... / elektronika.
Olyat is ki lehet fogni ami nem volt sokat használva, én is a Sage Barista Expressemen jelenleg naponta 1 ritkábban 2 főzetet csinálok, ami nem egy nagy terhelés éves szinten. Minden főzet után öblítés hogy ne úgy álljon egész nap szóval egy pár évig ki kell húznia.
-
Bobbysolo
tag
válasz
Gergőke88 #11766 üzenetére
A Hófehérke barista csomagban az új örlőjükkel pont 100k, ennél jobb kezdő szettet ennyiért nem kapsz valszeg. A kávégépről eddig kb csak jót olvastam, az örlő az új.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest