Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kchris78
üzenetére
Értem, sok jó kávét kívánok vele. Nekem egyetlen egy alternatíva lett volna ha nem botlok a flair-be, mégpedig használt, felújított tuningolt Jura nagyon sokáig gondolkodtam rajta már a könyvjelzőmbe is beraktam ami nálam súlyos eset.(160e píz lett volna akkor) Azt el tudtam volna képzelni a sok olvasásból az jött le, hogy szinte elnyűhetetlen nem lett volna annyi gondom vele az évek során mint amiket itt olvasok a karosról, karos automatákról. (tudom tudom, van akinek nagyon bejön az automata semmi ellenvetésem sincs csak nekem nem jönnek be)
Csakhogy ha ennyi ideig nem vettem soha használt cuccot mert arról is meg van a véleményem inkább most se tettem. Meg kell jegyeznem, hogy sem tejet sem cukrot se semmi merényletet nem követek el a kávé ellen tehát nekem csak azt kellett szem előtt tartanom, hogy presszó vagy közeli kávét tudjak lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás