Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
üzenetére
Szia, köszi!
Ez a szűrő melyik Britába passzol, illetve ivásra is alkalmas az általa szűrt víz, vagy kimondottan csak "kávévizet" készít? Talán a Laica kávé-tea szűrőjénél írták, hogy az a víz állandó fogyasztásra magában nem alkalmas.
Vagy az járható, hogy egy kancsóhoz veszek kétféle szűrőt, aztán éppen mihez kell, cserélgetem? Vagy ha már elkezdtem használni, akkor folyamatosan vizet kell érnie?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a szűrő melyik Britába passzol, illetve ivásra is alkalmas az általa szűrt víz, vagy kimondottan csak "kávévizet" készít? Talán a Laica kávé-tea szűrőjénél írták, hogy az a víz állandó fogyasztásra magában nem alkalmas.
Vagy az járható, hogy egy kancsóhoz veszek kétféle szűrőt, aztán éppen mihez kell, cserélgetem? Vagy ha már elkezdtem használni, akkor folyamatosan vizet kell érnie?
Mr.Csizmás