Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 17 - alap
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
üzenetére
Szia, köszi!
Ez a szűrő melyik Britába passzol, illetve ivásra is alkalmas az általa szűrt víz, vagy kimondottan csak "kávévizet" készít? Talán a Laica kávé-tea szűrőjénél írták, hogy az a víz állandó fogyasztásra magában nem alkalmas.
Vagy az járható, hogy egy kancsóhoz veszek kétféle szűrőt, aztán éppen mihez kell, cserélgetem? Vagy ha már elkezdtem használni, akkor folyamatosan vizet kell érnie?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Mini-ITX
- AliExpress tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- DOOM - The Dark Ages
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a szűrő melyik Britába passzol, illetve ivásra is alkalmas az általa szűrt víz, vagy kimondottan csak "kávévizet" készít? Talán a Laica kávé-tea szűrőjénél írták, hogy az a víz állandó fogyasztásra magában nem alkalmas.
Vagy az járható, hogy egy kancsóhoz veszek kétféle szűrőt, aztán éppen mihez kell, cserélgetem? Vagy ha már elkezdtem használni, akkor folyamatosan vizet kell érnie?
Mr.Csizmás