Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy frissítéssel megváltoznak az alvási pontjaid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
roBEEsz
üzenetére
felesleges az ims felsőszűrő. az ims kosár is bőven jó. nálam a vst most pihen
koszos felső szűrő ellen jó a filterpapír. ez alap dolog,hogy ne szívj vele. még egy ami megütötte a szemem. a "vízleengedés".ez egyáltalán nem jó. kis bojleres gép,csak visszahűtöd a vizet. persze pid nincs rajta. az impresso kávé jó kis alap. evvel jónak kell lennie. egy hét alatt azért le tud dögleni minden féle kávé,ha sok levegőt kap. na meg próbálj a kávé mennyiségével variálni. nálam is próbáltam 18g-ot beletenni az ims-be,de elvettem 0.5g-ot,és az lett a jó adag./goriziani grand cru/
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
koszos felső szűrő ellen jó a filterpapír. ez alap dolog,hogy ne szívj vele. még egy ami megütötte a szemem. a "vízleengedés".ez egyáltalán nem jó. kis bojleres gép,csak visszahűtöd a vizet. persze pid nincs rajta. az impresso kávé jó kis alap. evvel jónak kell lennie. egy hét alatt azért le tud dögleni minden féle kávé,ha sok levegőt kap. na meg próbálj a kávé mennyiségével variálni. nálam is próbáltam 18g-ot beletenni az ims-be,de elvettem 0.5g-ot,és az lett a jó adag./goriziani grand cru/
Mr.Csizmás