- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
ANDROID??? #3314 üzenetére
Arra figyelj ha kapszulást adsz, hogy az kb olyan mintha egy hitellel lepnéd meg őket (értsd. annyival többe fog kerülni egy kávézó családnál a különbség a szemes kávé/kapszula esetében).
-
Mortein
tag
válasz
ANDROID??? #3314 üzenetére
Jelen pillanatban még nem tudok olyan kávét csinálni vele, amivel teljesen elégedett lennék, ennek két oka van, még nem találtam meg a nekem megfelelő beállításokat és számomra ismeretlen kávé van benne, de én nem vennék kapszulásat, túl drága (nem a gép, hanem etetni kapszulával). Viszont a kapszula mellett szól a kényelem, meg az mindig pont ugyanolyan kávét csinál, nincs mit elrontani, de nem is lehet vele annál jobbat csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest