- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Motorola is Air mobillal készül
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
ServerWorks #12942 üzenetére
A dátum sajnos tényleg gyakran irreleváns. Most vettem karácsony előtt kínomban Tchibo puccos valami dél-amerikai blendet, 100% arab, október végi pörk, 12k Ft volt a kiló
Ki kellett dobnom, ihatatlan íze volt ÉS full döglött. Annyira porrá kellett darálni értelmezhető lefolyáshoz, hogy abból kizárólag a pusztító kesernye jött át. Igazából gondolkodtam rajta, hogy visszamegyek és a fejükhöz vágom, visszakérve a pénzem, de feltehetőleg a fogyasztók 99%-ának ez teljesen oké, különben rég csődbe mentek volna. Leszűrtem a tanulságot és nem megyek oda többet, semmilyen indokkal. Ez a Sztárfucksnál már rég megtörtént, az is egyszerűen felháborító minőség, eszement áron. A szirupjaikhoz pont oké mondjuk -
kchris78
veterán
válasz
ServerWorks #12942 üzenetére
Igen, elhiszem, ezt teljesen általánosan írtam, csak ez a téma hozta ki belőlem
. Meg azért sejtem hogy ahol robustát termelnek ott sok helyen át se lehetne állni arabicára mert annak már ott nem megfelelőek a környezeti körülmények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gurulunk, WAZE?!
- Le Mans Ultimate
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest