- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB #9215 üzenetére
jolvan hát jót akartam, nem rémlett sehonnan sem hogy a fújkálás szétszedés bajt okozot volna biztos írtátok de ez elkerülte a figyelmem
most sajnos valamit biztos elcseszhettem mert legfinomabbra állitva az őrlést (úgy hogy a tárcsán is a gyáritól 2 vel finomabbra kalibráltam) is gombnyomástól zúgás végéig 20 másodperc(35 helyett kb annyi volt ezen az álláson vagy mégtöbb de én nem is a legfinomabban használtam előtte tehát csak tipp) amig főzi a velencei gondolások kávét a gép, és így is savanykás...nem tudom most mit érdemes akkor tennem, porszivo?
vagy ütögessem? hogy visszaálljon és megszokottat darálja?
vagy ez ennyi, kalbiráljak rajta újra aztán mást nem lehet tenni?( a szétszedés egyébként nálam csak az hogy leveszem a búrát, a gyűrűt meg a kalibráló kosárkát)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest