Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
Sziasztok,
Véletlenül a Hardcore-ba küldtem, itt szerintem jobb helye lesz:
https://prohardver.hu/tema/kave_topic/hsz_137352-137352.htmlTL;DR
A jelenlegi Sage Barista Expressem nem fér már el egy Precision Brewer érkezése miatt. Mivel úgyis egy 1ZPresso JX-Pron őrlök, arra gondoltam hogy lecserélem a Barista Expresst nagyjából árában, nagyjából szintjében, egy kisebb gépre.Felmerült bennem a Bambino, talán a Plus (de használtan nincsen). Egyébként szeretem a Sage vonalat, de megbarátkoznék egy bütykölősebb, régebbi, Gaggia/Rancilio iránnyal is, meggyőzhető vagyok a Dedicáról, és talán még valami AVX-be is belenyúlnék.
Tehát az igény egy karos kávégép ~100k körül, akár használtan is. Az örlőt már írtam, kávéból mindenképpen a frissen pörkölt, de nem kizárólag a speciality vonal. És fontos hogy legyen egy normálisabb gőzkarja is.
Napi 1-1 presszó és tejes ital készülne vele max.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest