Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
A rangsort csak azért említettem, mert nem a valós tudást tükrözi, ami valahol bántó. Ami bántó, az demoralizáló, ezért óriási hibának tartom a főnökség részéről. Meg is van az eredménye. Ott játszuk ki, ahol csak tudjuk.
Ami a fizetéseket illeti, a magyarországi sofőrbérek kezdenek versenyképesek lenni. A főnökünk is egyre nehezebben talál alkalmas Magyar sofőrt. Pár fitying különbségért senki sem utazgat 1000 Km -eket a munkahelyére, és vissza. Hamarosan neki is emelnie kell, különben munkákat fog bukni, vagy felhígul az állomány, amitől meg a balesetek miatt kihulló autók miatt fog fájni a feje.
Ami jelenleg sztem a nagy különbség a Magyar, és a külföldi cégek között az az, hogy én a teljes, valós fizetésemre vagyok bejelentve. Nálatok ezzel mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest