Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hegedus001 #114 üzenetére
És ugyanabban a zsebben el is fér, mint a telod? Pl amikor a gyereked az első lépéseit megteszi, csak kikapod a zsebből és már nyomod is neki, vagy el kell rohanni az egyik szoba szekrényének a felső polcáról levenni a táskát, kiguberálni, bekapcsolni és visszaérni. Habár superman-nek ez fél mp alatt biztos megvan. Én is szeretem a minőséget, de nem akarok fali posztert nyomtatni a képekből. Bőven elég ha van egy jó telo ami megbízhatóan jó minőségben menti a képeket. Nekem fontosabb megélni a pillanatot, mint a gép mögé bújva elveszni abban. De persze ez én vagyok. Ha fontos a jó minőség fizetek egy fotósnak inkább.
-
nozs23
addikt
válasz
hegedus001 #27 üzenetére
Most visszanéztem XS 400-on nyitott 64GB-al, míg a 14P 570-en 128GB-al. Tehát még ha kizárólag az itthoni piacot nézzük is barokkos túlzás ez a 2x szorzó. Mellesleg árfolyam szempontjából pont 14-es széria volt a legszarabb, a 15-ösre már valamelyest mérséklődtek az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged