- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hegedus001 #114 üzenetére
És ugyanabban a zsebben el is fér, mint a telod? Pl amikor a gyereked az első lépéseit megteszi, csak kikapod a zsebből és már nyomod is neki, vagy el kell rohanni az egyik szoba szekrényének a felső polcáról levenni a táskát, kiguberálni, bekapcsolni és visszaérni. Habár superman-nek ez fél mp alatt biztos megvan. Én is szeretem a minőséget, de nem akarok fali posztert nyomtatni a képekből. Bőven elég ha van egy jó telo ami megbízhatóan jó minőségben menti a képeket. Nekem fontosabb megélni a pillanatot, mint a gép mögé bújva elveszni abban. De persze ez én vagyok. Ha fontos a jó minőség fizetek egy fotósnak inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged