- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Amúgy leginkább akkor hasznos ha szeretnéd különválasztani a js logikát a HTML kódtól ."
Nyilván, eddig is pontosan ugyanerről beszéltünk, és ez a lényege a JS template-ezésnek...Ez a Handlebars sem rossz, mondjuk első ránézésre őszintén szólva számomra a beépített .template() még egyértelműbbnek tűnt.
De mivel hosszabb távon nincs tapasztalatom egyikkel sem, így érdemben nem tudok róluk nyilatkozni, hogy melyik jobb vagy rosszabb.
Nektek van személyes tapasztalatotok ezekkel?
(Karma, gondolom ezek szerint Te már a gyakorlatban is használtad az EJS-t.) -
Sk8erPeter
nagyúr
Igazad van, elfelejtettem, mert jelenleg épp egy 6-os Drupalon dolgozom, ahol 1.3.2 a maximális ajánlott verzió, ezért hirtelen kiment a fejemből, hogy azóta már felváltotta az on().
Az igaz, hogy deprecated, viszont hogy "meg amúgy se ajánlott a használata", az nem tudom, mire vonatkozik azonkívül, hogy nyilván érdemes az újabb változatot használni függvényekből is, és elfelejteni a deprecatedet. De tudsz valami káros mellékhatásról a jelenlegi újabb verziók esetén, ha a .live()-ot használja valaki?(#292) Brown ügynök: nincs mit, de igaza van Frigo-nak annyiban, hogy ha 1.7 verzió fölötti jQuery-t használsz, térj át az on()-ra, egy jelenlegi projekt miatt hirtelen megfeledkeztem erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest