Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
Valszeg mert mindenhol vmelyik lépést elrontod.
Például a belinkelt oldalon sem csak az érdekes fragmentet küldöd vissza szerveroldalról a főoldalra kattintáskor, hanem a teljes tartalmat, pedig már említettem, hogy ilyen leegyszerűsített REST API-szerűséget csinálhatnál, hogy mondjuk a /get/page/szolgaltatasok vagy get/page-fragment/szolgaltatasok vagy hasonló kérésre kifejezetten azt az oldaltöredéket küldöd vissza a kliensoldalnak, míg ha a teljes http://www.tharline.tk/ShinBet/szolgaltatasok.html címet kéri le valaki, akkor a teljes oldalt megkapja - így például nem állhatna elő az az egyből nagyon feltűnő, és szerintem gáz helyzet, hogy ha a szolgáltatásokra jobb klikkelek, majd link új fülön megnyitása, akkor ott csak konkrétan az oldaltöredéket kapom, fehér háttérrel, stílus nélküli, sima fekete szöveggel...
RÁADÁSUL ha ilyesmi megoldást választanál, akkor nem akarna a főoldalra klikkeléskor MINDEN betöltődni, kezdve a CSS-fájlok újbóli betöltésével (ami sztem itt pl. a gond), JS-fájlok újbóli betöltődésével, meg az összes többi, a kérés szempontjából tök felesleges tartalom betöltődésével.
Említettél ezenkívül valami Firefox miatti gányolós, JavaScripttel történő CSS-betöltős megoldást, aminek az elkerülésére én próbáltalak rábeszélni, de sajnos nem sikerült meggyőznöm téged.A lényeg, hogy én könnyű kerülő megoldásként (ami gyorsan megvalósítható) olyan kialakítást javaslok az AJAX-olásra, hogy az URL alapján tudd eldönteni szerveroldalon, milyen tartalom kell neked épp (REST API-féleség), és csak azt add vissza a kliensnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Byintek Love U14 Projektor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest