Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A Shin-es oldalon nem kérem újra be az egész index.html-t fájlt, csak a #content div tartalmát. De nem is az a lényeg, az mán' készen van, a kreaterv a fontos!

Na viszont pont most rájöttem valamire, lehet ezt akarod nekem elmagyarázni csak sehogy sem fogtam fel

A kreatervnél, ha nem html fájlt kérek le, hanem egy txt-t (Igaz, html tag-ekkel benne) akkor nincs az említett lecsúszás. Most így megvilágosodva gyanakodok azon, hogy azért történik a dolog, mert egy html fájlnak alapból van asszem 10px margin+padding-ja, és azt illeszti oda be, nem? És gondolom akkor most jön ide az általad említett rest api, ugye? Hogy nem az egész html fájlt kérem le, hanem csak azt amire abból nekem szükségem van. Ahaa!
Az csak szerveroldallal működik?"Említettél ezenkívül valami Firefox miatti gányolós, JavaScripttel történő CSS-betöltős megoldást, aminek az elkerülésére én próbáltalak rábeszélni, de sajnos nem sikerült meggyőznöm téged."
Hát igen, ez tényleg úgy maradt, de igazából nem érdekel.
15k-t kaptam az oldalért, nem volt kedvem újraírni ezeket. Mé', ránézel, valaki aszondja neked ilyen kell 15k-ért, megcsinálnád? Animációkkal meg minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó 2db Pixel 7
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az csak szerveroldallal működik?