- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
this is life #44 üzenetére
Igazad van, elismerem.
Ezeket is jó tudni akkor, hogy az esetleges késés nem feltétlenül az adott szolgáltató hibája.
Így van.
Tavaly volt 'sima' 12T-m egy rövid ideig tesztelni, frissítés appban semmit nem dobott fel, de [link] itt kapásból 2 is elérhető volt rá, és minden gond nélkül fel is tette, a letöltés után... -
OSERANSKY
junior tag
válasz
this is life #42 üzenetére
Egyetértek + ezt mind meg is értem, próbálok nem elégedetlenkedni.
Csak tudod pl. van, akinél már 24.-e és 27-.e körül feldobta az első HyperOS frissítést...
Mostmár élek a gyanúperrel erősen, hogy hiába ugyanaz a készülék mindenkinek, itt valamilyen szolgáltatói kínlódás van a háttérben, mikor engedik rá a telókra...(Nyilván ezt most az első hivatalos frissítés késésére vonatkozóan írom)
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
this is life #40 üzenetére
Pontosan.
Úgy legyen, és a próféta szóljon belőled! -
lolal
senior tag
válasz
this is life #28 üzenetére
Érzék a szavaidban némi Google Hatet. Mondjuk eléggé ironikus egy Google által kifejlesztett rendszeren magát a fejlesztőt gyűlölni zsigerből, és inkább a saját életedet nehezíteni, csúnyán szólva szopatni magad hogy 0,01 sec el gyorsabban nyisson meg valamit a telefonod. Azt már meg sem említem hogy, milyen biztonsági kapuk vannak. Tulajdonképpen HMS-t is használhatnál. Ja hogy ott is GSpace van mert annyi taknyon vannak 😅. Figyelj nem tudom mit ártott a magad fajta usereknek a Google de ténylegesen nem értelek titeket minek nehezíteni a saját életeteket. Androidon annyira kézenfekvő a Google szolgaltatásait használni mint bejglit mákkal készíteni. Lehet anélkül is csinálni de a végeredmény... Hát mindenki egye ahogy akarja. Lényeg a lényeg én is használok más felhő tárolót pl Yandex Disk de a Google One előfizetés ugyanígy ott figyel mellette.
-
ddaydome
senior tag
válasz
this is life #26 üzenetére
Szerintem ez nagyon személy / célközönség függő! Nekem a Samsung rendszere nem mindenben tetszik és egy a53-as (Feleségem telefonja) telefonon be-be lassul. A sima stock droidos nokia x30-as felülete nem lassul be sose. Van 1-2 plusz, ami tényleg hiányzik pl. programozható gomb, de összességében nagyon be jön a tiszta, mindenféle belenyúlás nélküli rendszer. A xiaomi miui felülete jobban tetszik, mint a one uis felület ,redmi note 12 pro 5g-n (céges) és nem lassul be, pedig szerintem gyengébb vagy azonos vas egy a53-al.
-
Fall-N
veterán
válasz
Miért kompromisszum? Tud alapból elég sokat, a többit lehet pótolni alkalmazásokkal. Legalább semmi anomália nincs, fürge a rendszer kisebb hardver mellett is. Elég beszédes, hogy a Poco X3 Pro után (Snapdragon 860) a Moto g32 (Snapdragon 680) semmivel sem lassabb, sőt jobban pörög a rendszer.
-
lolal
senior tag
válasz
Mondjuk ez a "stock droid a megtestesült kompromisszum" c. mondatrész részletesebb indoklását ha kifejtenéd kíváncsi lennék. Nem használtam sose Pixelt, de baráti társaságban van stock droid és nem hallottam még efajta mondatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest