Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Érzék a szavaidban némi Google Hatet. Mondjuk eléggé ironikus egy Google által kifejlesztett rendszeren magát a fejlesztőt gyűlölni zsigerből, és inkább a saját életedet nehezíteni, csúnyán szólva szopatni magad hogy 0,01 sec el gyorsabban nyisson meg valamit a telefonod. Azt már meg sem említem hogy, milyen biztonsági kapuk vannak. Tulajdonképpen HMS-t is használhatnál. Ja hogy ott is GSpace van mert annyi taknyon vannak 😅. Figyelj nem tudom mit ártott a magad fajta usereknek a Google de ténylegesen nem értelek titeket minek nehezíteni a saját életeteket. Androidon annyira kézenfekvő a Google szolgaltatásait használni mint bejglit mákkal készíteni. Lehet anélkül is csinálni de a végeredmény... Hát mindenki egye ahogy akarja. Lényeg a lényeg én is használok más felhő tárolót pl Yandex Disk de a Google One előfizetés ugyanígy ott figyel mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest