- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz
this is life #28 üzenetére
Érzék a szavaidban némi Google Hatet. Mondjuk eléggé ironikus egy Google által kifejlesztett rendszeren magát a fejlesztőt gyűlölni zsigerből, és inkább a saját életedet nehezíteni, csúnyán szólva szopatni magad hogy 0,01 sec el gyorsabban nyisson meg valamit a telefonod. Azt már meg sem említem hogy, milyen biztonsági kapuk vannak. Tulajdonképpen HMS-t is használhatnál. Ja hogy ott is GSpace van mert annyi taknyon vannak 😅. Figyelj nem tudom mit ártott a magad fajta usereknek a Google de ténylegesen nem értelek titeket minek nehezíteni a saját életeteket. Androidon annyira kézenfekvő a Google szolgaltatásait használni mint bejglit mákkal készíteni. Lehet anélkül is csinálni de a végeredmény... Hát mindenki egye ahogy akarja. Lényeg a lényeg én is használok más felhő tárolót pl Yandex Disk de a Google One előfizetés ugyanígy ott figyel mellette.
-
lolal
senior tag
válasz
this is life #26 üzenetére
Mondjuk ez a "stock droid a megtestesült kompromisszum" c. mondatrész részletesebb indoklását ha kifejtenéd kíváncsi lennék. Nem használtam sose Pixelt, de baráti társaságban van stock droid és nem hallottam még efajta mondatokat.
-
lolal
senior tag
Mondjuk az OS - elnevezést még mindig nem értem. Tehát ez nem egy új operációs rendszer hanem egy "szálcsiszolt" droid egyedi megoldásokkal, neméi kód turkálással. Persze divatosabb az OS kifejezés használata ez nyilvánvaló, de tulajdonképpen egy továbbfejlesztett MIUI 15- ről beszélhetünk. A név csak blama.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest