- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz this is life #28 üzenetére
Érzék a szavaidban némi Google Hatet. Mondjuk eléggé ironikus egy Google által kifejlesztett rendszeren magát a fejlesztőt gyűlölni zsigerből, és inkább a saját életedet nehezíteni, csúnyán szólva szopatni magad hogy 0,01 sec el gyorsabban nyisson meg valamit a telefonod. Azt már meg sem említem hogy, milyen biztonsági kapuk vannak. Tulajdonképpen HMS-t is használhatnál. Ja hogy ott is GSpace van mert annyi taknyon vannak 😅. Figyelj nem tudom mit ártott a magad fajta usereknek a Google de ténylegesen nem értelek titeket minek nehezíteni a saját életeteket. Androidon annyira kézenfekvő a Google szolgaltatásait használni mint bejglit mákkal készíteni. Lehet anélkül is csinálni de a végeredmény... Hát mindenki egye ahogy akarja. Lényeg a lényeg én is használok más felhő tárolót pl Yandex Disk de a Google One előfizetés ugyanígy ott figyel mellette.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
válasz this is life #26 üzenetére
Mondjuk ez a "stock droid a megtestesült kompromisszum" c. mondatrész részletesebb indoklását ha kifejtenéd kíváncsi lennék. Nem használtam sose Pixelt, de baráti társaságban van stock droid és nem hallottam még efajta mondatokat.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
Mondjuk az OS - elnevezést még mindig nem értem. Tehát ez nem egy új operációs rendszer hanem egy "szálcsiszolt" droid egyedi megoldásokkal, neméi kód turkálással. Persze divatosabb az OS kifejezés használata ez nyilvánvaló, de tulajdonképpen egy továbbfejlesztett MIUI 15- ről beszélhetünk. A név csak blama.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest