- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaydome
senior tag
válasz
this is life #26 üzenetére
Szerintem ez nagyon személy / célközönség függő! Nekem a Samsung rendszere nem mindenben tetszik és egy a53-as (Feleségem telefonja) telefonon be-be lassul. A sima stock droidos nokia x30-as felülete nem lassul be sose. Van 1-2 plusz, ami tényleg hiányzik pl. programozható gomb, de összességében nagyon be jön a tiszta, mindenféle belenyúlás nélküli rendszer. A xiaomi miui felülete jobban tetszik, mint a one uis felület ,redmi note 12 pro 5g-n (céges) és nem lassul be, pedig szerintem gyengébb vagy azonos vas egy a53-al.
-
ddaydome
senior tag
Nem erről van szó, olvass kivsit utàna. Elvileg újraírták az egészet és nem csak linux kód van benne, hanem valamilyen saját is.
Ezáltal nincs teliszemetelve a rendszer, elvileg hatékonyabb futtatást tesz lehetővé és jobb összekapcsolódást a saját rendszereikkel.....
Ehhez mondjuk nem àrt olvasni ês nem csak ilyen hozzászólást írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest