- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ignorálom csak nincs rá szükségem. Példának okáért gdrive helyett onedrive, maps helyett sygic, here és waze, g.translate helyett ms translator és deepL, music helyett a xiaomi zenelejátszója, g search helyett d2go,bing...stb, illetve van amit nem használok és amiatt kerül törlésre, fagyasztásra( appvault,tts,könyvek...stb) . Viszont alapból törlöm, mert vsz ne éljen önálló életet az msa, a fb update sync services és a netflix hasonló háttérben futó szolgáltatása.
-
Penguin95
senior tag
Akkor el kell, hogy keserítselek, de az összes cég abból (is) él, ha nem FOSS szoftvert használsz. Ez telefonon szinte lehetetlenség megoldani, számítógépen, ott a BSD vagy Linux.
Ezért használok FOSS szoftvert ahol csak tudok. Windows csak a játszós gépemen van, telefonon LineageOS és /e/OS fut MicroG-vel, MS Office helyett LibreOffice... Egyedül a YouTube és a Maps nem lett még kiváltva, mert előbbire a ReVanced túlon túl jó megoldás, utóbbira meg nincs olyan alternatíva, ami mindent tudna amit keresek.
Egyébként ha anonim módon teszi ezt a Google akkor kit érdekel?
Például engem. Még ha anonim is, nekem ne elemezgesse meg adja el senkinek az adataimat, ha kell a pénz, akkor kérjen és fizetek. A Protonnak is fizetek a VPN, mail, tárhely, stb. csomagjáért, a Tidalnak is a zenékért, a játékokat, szoftvereket is meg szoktam venni, ha tényleg olyasmit ad nekem amit vártam......sokszor relevánsabb keresési találatokat kapsz, ha tudja mik az előzményei annak amire kerestél.
Ezzel határozottan nem értek egyet az utóbbi években. Bármire keresek rá, a találatok 80℅-a valami AI generált vagy fordított bullshit, vagy egyenesen Malware. Lásd anno az MSI Afterburner esetét, amiről talán még Prohardveren is volt cikk. Vásárlásra pedig megvannak az alternatív megoldásaim. -
Nem tekintem opciónak az alkalmazásokkal való fel pimpelést, a gyártói megoldások szimpatikusabbak, még akkor is, ha gyártóhoz kötöttek és nincs átjárás közöttük.
A működési sebesség viszonylagos és vsz feltételes, mert egy jól beállított, kellően kicsontozott eszköz korrekt sebességre képes.
Anno a redmi 3-am tempóban , fluiditásban képes volt az akkori csúcs samsung szintjét hozni, pedig a két vas közt jelentős különbség volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest