- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Figyelj nem tudom mit ártott a magad fajta usereknek a Google de ténylegesen nem értelek titeket minek nehezíteni a saját életeteket. Androidon annyira kézenfekvő a Google szolgaltatásait használni mint bejglit mákkal készíteni. Lehet anélkül is csinálni de a végeredmény... Hát mindenki egye ahogy akarja.
Én például nem rajongok azért az ötletért (és ez nem csak a Google-re igaz), hogy az adataimból élnek. Jobb szeretem ha csak én tudom, hogy mikor mit keresek, hol vagyok, mennyit és mire használom a telefonom, kivel és milyen üzeneteket váltok, mennyit költök és mire... Nyilván ezt teljesen nem lehet megkerülni, de minél kevesebb adatot kapnak rólam, annál jobb.Igen, másképp kell használni emiatt a telefont, de lassan 2 év MicroG után én azt gondolom, hogy számomra semmilyen érdemi hátránya nincs ennek. Mondjuk úgy, hogy én a diós bejglit választottam a mákos helyett még úgy is, hogy mák már volt itthon, míg dióért el kellett mennem a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest