- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Akkor el kell, hogy keserítselek, de az összes cég abból (is) él, ha nem FOSS szoftvert használsz. Ez telefonon szinte lehetetlenség megoldani, számítógépen, ott a BSD vagy Linux.
Ezért használok FOSS szoftvert ahol csak tudok. Windows csak a játszós gépemen van, telefonon LineageOS és /e/OS fut MicroG-vel, MS Office helyett LibreOffice... Egyedül a YouTube és a Maps nem lett még kiváltva, mert előbbire a ReVanced túlon túl jó megoldás, utóbbira meg nincs olyan alternatíva, ami mindent tudna amit keresek.
Egyébként ha anonim módon teszi ezt a Google akkor kit érdekel?
Például engem. Még ha anonim is, nekem ne elemezgesse meg adja el senkinek az adataimat, ha kell a pénz, akkor kérjen és fizetek. A Protonnak is fizetek a VPN, mail, tárhely, stb. csomagjáért, a Tidalnak is a zenékért, a játékokat, szoftvereket is meg szoktam venni, ha tényleg olyasmit ad nekem amit vártam......sokszor relevánsabb keresési találatokat kapsz, ha tudja mik az előzményei annak amire kerestél.
Ezzel határozottan nem értek egyet az utóbbi években. Bármire keresek rá, a találatok 80℅-a valami AI generált vagy fordított bullshit, vagy egyenesen Malware. Lásd anno az MSI Afterburner esetét, amiről talán még Prohardveren is volt cikk. Vásárlásra pedig megvannak az alternatív megoldásaim. -
Penguin95
senior tag
Figyelj nem tudom mit ártott a magad fajta usereknek a Google de ténylegesen nem értelek titeket minek nehezíteni a saját életeteket. Androidon annyira kézenfekvő a Google szolgaltatásait használni mint bejglit mákkal készíteni. Lehet anélkül is csinálni de a végeredmény... Hát mindenki egye ahogy akarja.
Én például nem rajongok azért az ötletért (és ez nem csak a Google-re igaz), hogy az adataimból élnek. Jobb szeretem ha csak én tudom, hogy mikor mit keresek, hol vagyok, mennyit és mire használom a telefonom, kivel és milyen üzeneteket váltok, mennyit költök és mire... Nyilván ezt teljesen nem lehet megkerülni, de minél kevesebb adatot kapnak rólam, annál jobb.Igen, másképp kell használni emiatt a telefont, de lassan 2 év MicroG után én azt gondolom, hogy számomra semmilyen érdemi hátránya nincs ennek. Mondjuk úgy, hogy én a diós bejglit választottam a mákos helyett még úgy is, hogy mák már volt itthon, míg dióért el kellett mennem a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest