Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
hegedus001 #38 üzenetére
Én akármilyen keveset alszok, azonnal fel tudok kelni. Más kérdés, hogy mosott szar vagyok egész nap.
-
joey04
titán
elhiszem, nekem jobb így. kényelmesebb és logikusabb, mint amikor más elrendezésű telefont használok. szóval részemről remélem, hogy ez nem változik.
-
joey04
titán
Nekem csak és kizárólag akkor van bajom vele, ha ébredés után nyúzott arccal próbálom. De ez másodpercekben mérhető. Amúgy szemüvegben, nélküle, esőben, napsütésben, sötétben, mindenhogy jól teljesít. Félek is, hogy elcseszik, mint mindent amihez az elmúlt években hozzányúltak. Már iphone x-en is nagyon jó volt. Talán annyival jobb az új, hogy fektetve is működik. Számomra továbbra is az volt az utolsó nagy innováció a mobilos iparban.
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #12 üzenetére
Remélem.
Bár ha elcseszik a face id-t akkor mindegy
-
joey04
titán
válasz
hegedus001 #7 üzenetére
Passz ilyet nem csinálok, ha csörög kinyomom
-
joey04
titán
Kérdés mennyire marad használható a face id, mert számomra jelenleg ez a legvonzóbb tulajdonsága a szifonnak. A mostani kijelző alatti kamerákat elnézve meg szkeptikus vagyok, hogy 2027-re olyan jó minőséget tudnának. Plusz ugye a mostani megoldás napsütésben azért rendesen átüt a kijelzőn, nagyon látni, hogy ott a kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bal oldalra kerülhet az iPhone-on az előlapi kamera, viszont képernyő alá költözhet a Face ID.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest