- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
htomi85
üzenetére
"Ma egy képzett szorgalmas budapesti 35-40 éves férfinak évi 12 millió forint bevétel reális cél."
Te miről beszélsz? De komolyan kérdezem. Azt értem, hogy - lehet - IT-s vagy és van egy olyan szelete a területednek, hogy reális cél a havi 1 nettó, de kisebb arccal kellene lenni szerintem... kb 10 éve szaladt meg az IT-soknak az élet, de mi van, ha kihúzzák az áramot? kicsit alázatosabbnak kellene lenni... ( én azért emlékszem, hogy a válság alatt kikukáztak elég sok IT-st a bakszektor és a gépjárműipar zuhanása miatt). Az EU-s pénzek elapadása az IT-re is érdekes hatással lesz... (nem lesz több állami megrendelésecske 3X-os áron feleslegesen)
ez havi 1 milla netto még Németországban sem általános... Elég sok képzett 35-40 éves férfi van Budapesten... Én valahogy nem látom, hogy havi 1 milla fixen meglenne, pedig multis környezetben mozgok... Bőven nincs meg...
Ha ennyire elterjedt és én látom rosszul, akkor itt az ideje a kétkulcsos adórendszernek 40%-os adókulccsal 600e felett, és egy évi 2%os vagyon/ingatlanadó, hogy hozzájáruljanak az "alja" nép béréhez, mert qva drága lesz a kifli ára és fodrász...
Ehhez a termelekénységhez meg annyit, hogy elég sok horror és soha meg nem térülő IT fejlesztést látok naponta..., aminek eccer vége lesz. (jómagam szűröm is az igényeket, most is volt egy külsős 5 millás fejlesztés, amit házon belül meg lehetett oldani 3 órai fejlesztői órával..., jót röhögtem rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest