Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
[1st]Diablo
csendes tag
válasz
htomi85
üzenetére
Tehát te is azt mondod, amit sok más "szakember", akiknek a véleményét kikértem prog.hu-n és a többi, hogy ennyi pénzért nem éri meg dolgozni ilyen helyen?
Itt bővebben leírtam picit a dolgokat, nem sajnáltatni akarom magam, de úgy gondolom, hogy ennyi pénzért elmehetnék iskolai rendszergazdának is, eddig nem néztem ennyire alap szintű munkákat, mert egyszerűen egy iskolai rendszergazdának, csak karbantartási hibaelhárítási feladatai vannak, alapesetben amikor nincs dolga azt csinál amit akar, csak felügyelnie kell. Akkor tudnék a hobbimmal is foglalkozni, a fejlesztéssel vagy bármivel.
És a próbaidő vége után kapnék 140 ezret...
Tudom hogy a pénzt meg kell becsülni és nincs diplomám meg egy rakat papírom, de a fejemben levő tudás és az évek során szerzett tapasztalat szerintem sokat számít, ahol eddig dolgoztam mindenhol teljesen meg voltak elégedve a munkámmal, sőt...
És ez nagyon elszomorító, nem tudom eldönteni hogy rábólintsak a munkára vagy ne, de az agyam egyértelműen azt mondja hogy ne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Peugeot, Citroën topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest