Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
híreket szoktál olvasni vagy csak az AI világba élsz? trump belengette nyáron a 250% tarifát a gyógyszeriparra az szerinted mekkora jó kedvel fogadták? (bank után a pharma megy jól itt)
a svájci bank szektor szerintem full KO, nekem van egy kontaktom ubs-nél tavasszal "majdnem" benyomott egy interjúra de interjú előtt -amikor már fixálva- volt az időpont, időt kértek majd 3héttel később közölték hogy mégsincs nyitott pozi...
arról nem is beszélve, hogy ubs-en kivul nem nagyon látok értelmes bankot/pozit, f-sz se megy el egy n+1 kiskereskedelmi bankhoz, vagy ne adj isten vmi ősi kantonal bankhoz. egyiknél van 1 cimbi, még mindig as/400 aznak...(bár a kantonal bank-hoz nekem szólt, hogy nem elég a német nyelvtudás, megkérik a helyi kutyaugatást is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jah és annyi csőlátású / szemellenzős arc van itt, hogyha nem egész életedbe bankoztál, sztem fel se vesznek.. ( nah jó lehet mck,bcg játszik)
szóval jah, biztos jó a svájci bankszektor de sztem mission impossible bekerülni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)