Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dellfanboy

őstag

válasz Citroware #41743 üzenetére

híreket szoktál olvasni vagy csak az AI világba élsz? trump belengette nyáron a 250% tarifát a gyógyszeriparra az szerinted mekkora jó kedvel fogadták? (bank után a pharma megy jól itt)
    a svájci bank szektor szerintem full KO, nekem van egy kontaktom ubs-nél tavasszal "majdnem" benyomott egy interjúra de interjú előtt -amikor már fixálva- volt az időpont, időt kértek majd 3héttel később közölték hogy mégsincs nyitott pozi...
    arról nem is beszélve, hogy ubs-en kivul nem nagyon látok értelmes bankot/pozit, f-sz se megy el egy n+1 kiskereskedelmi bankhoz, vagy ne adj isten vmi ősi kantonal bankhoz. egyiknél van 1 cimbi, még mindig as/400 aznak...(bár a kantonal bank-hoz nekem szólt, hogy nem elég a német nyelvtudás, megkérik a helyi kutyaugatást is ;]

jah és annyi csőlátású / szemellenzős arc van itt, hogyha nem egész életedbe bankoztál, sztem fel se vesznek.. ( nah jó lehet mck,bcg játszik)
    szóval jah, biztos jó a svájci bankszektor de sztem mission impossible bekerülni...

Új hozzászólás Aktív témák