Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz Drizzt #38442 üzenetére

"A főnököd reakciója alapján nem tűnik nyitottnak az őszinte kritika fogadására. De a leírásod alapján te sem vagy nyitott ennek az adására teljesen. Az árulkodó ebben, hogy nem akartad megmondani, hogy hova mész egyáltalán."

A kritika adása részemről úgy gondolom nem azzal indul, hogy arról beszélek, hogy melyik céghez megyek. Azért nem akartam megmondani, mert gondoltam, hogy a vergődés lesz, hogy már megint "azok". Továbbá én úgy gondolom, hogyha megkérdeznek annyit, hogy hová mész és én azt válaszolom, hogy maradok a szakterületen, akkor elég amatőr dolog tovább erőltetni a kérdést és barkóbázni, ahogy tették...

Én nyitott vagyok a problémák és a távozás indokainak kifejtésére, ezt maximálisan meg is tettem, de tudtam, hogy ugyanolyan falra hányt borsó lesz, mint az előttem távozók esetén. Így is lett. Náluk ha valaki távozik, akkor mindig az értetlen csodálkozás az első reakció. Annyit mondtak rá, hogy igen tudjuk a problémákat, de megoldási irány/javaslat nem volt a részükről és korábban sem tapasztaltam ezt. A fizetést emelgették ilyenkor, de elmondtuk, hogy nem az a baj és látható is, hiszen továbbra is távozunk.

Mindegy, nem is ennek a megoldása volt a lényeg, hanem a jogi oldala. Versenytilalmi szerződésem nincs természetesen.

Új hozzászólás Aktív témák