Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
Nalam is probalkoztak. De mivel nem akartak fizetni az on-call-t a MT szerint, ezert azt mondtam, hogy best effort jelleggel vallalom csak, vagy fizessenek rendesen. Sejtheted melyik lett. Szoval, ha nagyon eg a haz es eppen raerek, akkor megnezem. Amugy csak jira jegyeken dolgozom, azok meg raernek.
Igazabol nem bannam, ha tobbet kene dolgoznom, de ennyi penzert ennyit vagyok hajlando tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE RTX 5060 EAGLE OC 8GB GDDR7 garis
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazabol nem bannam, ha tobbet kene dolgoznom, de ennyi penzert ennyit vagyok hajlando tenni.