Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
MrSealRD
üzenetére
Koszonom!
1. Ezzel alapvetoen egyetertek, van benne racio. Ugyanakkor idovel ugyanugy vissza fog duzzadni az automennyiseg a kozelmultbeli tortenesekbol kiindulva. Egyreszt az nagyon jo lenne, ha kisebb kibocsatasu jarmuvek aranya nagyobb lenne. De ha onmagaban az autok mennyisege hasonlo marad, akkor ez nem sokat er az autoban ulok szempontjabol. Ok ugyanugy dugoban fognak ulni. Ha rovid tavon es drasztikusan bevezetik, akkor lehet pozitiv hatasa. De hosszu tavon ketlem. Idovel egyszeruen lecserelodik az autoallomany.
2. Igen, de ettol mekkora forgalomcsokkenest varunk Budapesten belul? En 1% felett meg lennek lepve, de laikus vagyok.
3. "De egyébként ez korábban is egy szalmabáb érv volt, mert ilyet én nem javasoltam." Okes, toled en sem emlekeztem ilyenre. A konkret javaslatokrol nem tudok erdemi velemenyt mondani hely- es szakismeret hianyaban.
4. Nem tudom ez jelent-e valamifele megoldast. Atvinni a bicikliutakat az egyiranyu mellekutcakba csak ugy tudod, ha ott szunteted meg a parkolasi lehetoseget. Szerintem barhol van a bicikliut, mindenkeppen elvesz autosoktol helyet. Anelkul nem lehet megoldani. Win-win szituaciot nem tudok autos-biciklis szempontbol elkepzelni ebben a szituacioban.
5. Alapvetoen egyetertek.
6. Kornyek ismeretem ott is szereny ahhoz, hogy okosat mondjak. Most nem tudom mennyire bonyolul Kapmegyerrol eljutni a metroig. De el tudom kepzelni, hogy nem annyira az. Viszont tevedhetek.
7. Ez valoszinuleg folyamatban van, hol jobb, hol rosszabb, hol meg rosszabb, hol jobb utemben.
A fo problemam a felsoroltakkal az, hogy ugyan lehet csokkentenek a forgalmat, de messze nem tudna felnoni ahhoz a mertekhez, amivel az autok szama nott.
2010-ben Kozep-Magyarorszag szgk. allomanya 991325. 2020-ban: 1276244. 2022-ben: 132803. Jo ~30% forgalom novekedest kellene megoldani ugyanakkora teruleten. Ez nem tunik egy megoldhato feladatnak.
Na de legyen egy friss szemelyes elmeny.

Tegnap 18 ora korul dilemmaztam, hogy autoval, vagy metroval menjek inkabb talalkozni ismerossel. Indulas kb. Kelenfold, cel: Kalvin ter. Extra tenyezo: auto az elejen Kelenfoldon, utana meg Egerbe haza kell vele meg jonni. Emiatt a metro vs. auto kerdesben az utobbi jott ki gyoztesen. Biztos nem mindig ilyen rossz, mint tegnap, de csak az Erzsebet hidon onmagaban eltoltottem legalabb 30 percet. Teljes ut meg 1 ora vs. 15 perc. Nyilvan az utobbit ketszer kellett volna megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest