Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
végülis ez is befolyásolja a munkával kapcsolatos döntéseket

van egy csomó közhely, hogy jobb a szociális háló, nem búvalbaszott embereket látsz minden nap a villamoson meg a metrón, toleránsabbak, elfogadóbbak, segítőkészebbek az emberek. na most én úgy tapsztalom, hogy ennek mindnek van alapja
az emberek mosolyósak, segítenek, ha problémád van, ha nem egyértelmű a megoldás, akkor is van türelmük hozzád. bp-vel szemben mindent el lehet intézni angolul. van ingyenes business agency akik segítenek megtalálni neked a legjobb vállalkozási formát, ahelyett, hogy egy éjszaka alatt átírják a kata törvényt, aztán alkalmazkodj ahogy tudsz (ez a csajomat érinti). valaki valahol írta, hogy mindegy mit csinálsz, bécs azt szeretné, hogy sikeres legyél benne és jól érezd magad. és ez abszolút így van 
anyagi értelemben is sokat számít, hogy kb. a teljes othoni nettó fizum megmarad, úgy, hogy egyedül keresek, a csajomnak csak az otthoni ingatlankiadásból van most rendszeres bevétele, ami euróban nem sok. mondjuk autónk még mindig nincs, otthon volt céges.
nyilván az első bekezdéshez az is hozzájárul, hogy itt sokkal szélesebb réteg számára adott a minőségi élet feltétele, mint mondjuk bp-n, magyarországon. az állami eü ellátás szerintem tökjó, ami jár mindenkinek, simán medicover színvonal, amit én tapasztaltam. utazás szempontjából: otthon a senior controller kolléga folyamatosan bújta az akciós fapados repjegyeket meg az olcsó szállásokat, itt az asszisztens is elmegy 3 hétre ázsiába, vagy a fülöp-szigetekre gond nélkül, és még mindig marad 15 nap szabija

szóval a rövid válaszom, hogy nagyon. minden adott a nyugodt, kényelmes élethez (kivéve a jó tömegközlekedés, abban bp szerintem erősebb)
a munka kevésbé, de pont emiatt csak bécsben keresgélek, ami nekem nem olyan egyszerű, tekintve, hogy viszonyag szűkös a domain ahol dolgozok, és németül sem igazán beszélek még 
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest