- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
"Anekdotális, de én soha nem kértem fizetésemelést sehol, és ez bizonyos környezetben lehet, hogy jobb kimenetelhez vezet."
Ezeken a helyeken azért kaptál végül?
Szintén csak egyéni tapasztalat, valószínűleg én voltam olyan helyen, ahol ennek nincs kialakult céges kultúrája (vagy ami kialakult, az nem igazán munkavállaló-barát)- szóval én azt tapasztaltam, hogy magától a managerem/cég alig akart valamit adni, teamen belül ezért hatalmas eltérések voltak közel azonos pozíciókat tekintve.
Akiket kulcsembernek tartott az aktuális manager és rendszeresen a nyakára jártak máshonnan kapott jobb ajánlatokkal, azok kaptak, a többiek nem igazán (vagy ha igen, akkor sem túl magasakat, így pár év alatt még nagyobb különbségek lettek teamen belül).
Azt is rendszeresen eljátszották, hogy ha valaki fentebb lépett, akkor csak egy minimális emelést kapott, viszont a felelősége sokkal nagyobb lett - volt, akit évekig csak hitegettek egy lehetséges emeléssel.
Ellenben a mostani helyemen elégedett vagyok ezzel a témával, a managerem a tavalyi éves performance review-n magától adott pár százalék emelést, úgy, hogy előtte pár hónappal jöttem a céghez, tehát egyáltalán nem vártam semmi ilyesmit. Idei még nem volt, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest