Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
skoda12
üzenetére
Én emlékszem, amikor 2009-ben az első programozói állásom során az első év végén bruttó fieztésemelés volt a jutalma remeknek értékelt teljesítményemnek.
Bár akkor éppen adóváltozás volt, ami miatt a nettó éppen ugyanannyi maradt, mint előző évben. Nagyjából ez is volt az indoklás: a cégnek szarul ment, neked meg ugyanannyi marad a nettod, elfogadod, vagy viszlát. Bár egyébként jogilag ebben az esetben nem lett volna a csökkentés elutasítása elégséges indok az elbocsátásra szerintem.Amúgy én először Ciscos hálózatisnak mentem, de fél év után átképződtem PHP-sá, aztán meg évekig proprietary language, némi C++, Java mellett. Aztán sokáig C, utána meg Java EE, aztán meg Java Spring boot napjainkig. Igazából nem tudnám azt mondani, hogy a legelején tudtam volna, hogy mit akarok csinálni. De ez A Spring bootosdi cloud-dal kimondottan bejön. De azt kell mondjam az összes eddigi tapasztalat nagyon hasznos volt a mai munkám szempontjából közvetetten.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár akkor éppen adóváltozás volt, ami miatt a nettó éppen ugyanannyi maradt, mint előző évben. Nagyjából ez is volt az indoklás: a cégnek szarul ment, neked meg ugyanannyi marad a nettod, elfogadod, vagy viszlát. Bár egyébként jogilag ebben az esetben nem lett volna a csökkentés elutasítása elégséges indok az elbocsátásra szerintem.