Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Én nagyon szívesen lennék tanár. Még az is megfordult a fejemben, hogy ha kimegyünk külföldre, akkor akár úgy is folytatnám szívesen. Az eddigi próbálkozásaim során (magántanár, demonstrátor) nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam, és rettentően élveztem csinálni.
De az itthoni rendszerben nem vagyok hajlandó vállalni ezt. Úgy van kitalálva és megalkotva, hogy elnyomja a lehetőségét annak, hogy jól csinálhasd. Ha jó tanár vagy, lelkes, elhivatott és minden ami kell, akkor sem tudod jól csinálni, mert az egész rendszer ki van hegyezve arra, hogy elnyomja a lehetőséget.
Sokan azt hiszik, hogy az oktatást hülyék irányítják, de ez egy tévedés. A magyar oktatási rendszert olyanok találták ki, akik tökéletesen tudják és értik, hogy mi kellene ahhoz, hogy jó lehessen, és pontosan levédik, hogy esélyed se legyen úgy csinálni.
Mint a BME-n a tárgy, ahol úgy is lehet ötöst kapni, ha minden válaszod rossz, mert annyira kicsi az esélye, hogy véletlenül rontsd el mindet, hogy csak az tudja úgy megírni, aki minden választ tud. Az oktatás szervezése pontosan ilyen. Elképesztően jól támadja azokat a pontokat, amikkel jó oktatást lehetne csinálni.
A mai rendszer jó tanárai csak olyan helyeken tudnak érvényesülni, ahol többszörösen leválogatott tanulók vannak, akik még ekkora ellenszélben is képesek valamire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest