Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus
üzenetére
Látom átjött a lényeg: "ha neked csak a macbookra áll fel". Nem, nem csak macbookra áll fel (sőt, én még klasszikus vagyok - a gyengébbik (original) nemre áll fel). Dolgozzon mindenki azon amin szeret, ezt nevezik PREFERENCIÁNAK.
Nem közlik az ilyet előre az esetek 90%-ban.
De akkor értelmezzük újra amit írtam mert megint a mac meg a book szavakra instant jött a beszólás úgy érzem:
"Volt már olyan veletek, hogy kezdtetek elengedni egy helyet ahova jelentkeztetek / ahol interjúztatok mert windowson kell dolgozni?"
Tehát azt írtam, hogy kezdem elengedni - nem tetszik és nem szívlelem, hogy windowson kellen olyat csinálom amit aztán:
- Linux vagy unix szerű operációs rendszeren fognak futtatni
- Olyan eszközökkel dolgoznék ami valamilyen terminál emulátorból hatékonyan és könnyen futtatható
- Illetve olyan egyéb alkalmazásokat használnék amit terminálon keresztül szeretnék használni (git, gitk)A legkevesebb időt azzal akarom eltölteni, hogy frissítéseket telepítek vagy valamit konfigurálok. Szóval nekem ez jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest